Tagdækning Vejledning til helvedesild

Tagdækning Vejledning til helvedesild 

Klargøring af tagdækket

1.

Fastgør tagfilt til tagdækket. Start ved bunden af ​​taget og rul en række af filt fra den ene side af taget til den anden. Nail filten på plads med galvaniserede tagspåner. Du behøver ikke at overdrive det på filtens sømning, bare kør nok negle til at holde det på plads, mens du arbejder.

2.

Kør 1 tommer med 4 tomme furring strips vandret langs rooftop fra den ene side til den anden. Placer de riflede strimler omkring to inches fra hinanden og fastgør dem til tagdækket med korrosionsbestandige negle. Placér neglene cirka 16 inches fra hinanden.

3.

Installer alle nødvendige tagblinkninger. Blinkende er tynde metalstykker, der danner en række dale, hvor to tag møder. Blinkingen løber langs dalerne og fastspændes på plads med tagspåner. Anvend en perle af polyurethan langs kanterne af blinkningen for at skabe en vandtæt forsegling.

Montering af helvedesilden

1.

Tag et lag tagdæk på plads. denne første række af tagbeklædning følte langs bunden af ​​taget fra den ene side til den anden. Spik den på plads med tagspåner. Undlad at overspike filten, du forsøger kun at holde den fra bl skyldes væk, mens du sætter helvedesildene over det.

2.

For at anvende dit første singelbanen skal du løbe et dobbelt lag med helvedesild med sømene mellem hvert lag forskudt. Basen af ​​det første lag af helvedesild skal strække sig ud over husets fascia, og bunden af ​​det andet lag skal strække sig ud over bunden af ​​det første lag.

3.

Fastgør hver enkelt singel med to korrosionsbestandige negle. Kør neglene u0026 # xBE; -inch fra hver kant af singlen og en tomme over den del af singlen, der vil være venstre eksponeret, når kurset ovenfor er anvendt. Eksponeringsmængden varierer afhængigt af størrelsen af ​​helvedesilden, der installeres. Se producentens anvisninger om den korrekte eksponering for helvedesilden du har valgt.

4.

Brug et målebånd og en kridtlinje til at markere basislinjen til næste singelbanen. Se denne linje, når du installerer næste singelbanen. Trim helvedesilden i størrelse med en kniv, hvis det er nødvendigt. Hvis du har brug for at lave vinkelsnit, skal du mærke helvedesilden med en blyant og skære dem i størrelse med en cirkelsag.

5.

Arbejd dig op ad huset fra bunden til toppen. Gentag processen til den anden side af taget.

6.

Kør en bånd af tagbeklædning langs takets top. Installer specialiserede hofte- og højspændingsenheder langs tagtoppen Disse præfabrikerede stykker består af to helvedesild, der er fastgjort med skjult spikning og bør have skiftende overlapninger. Disse hofte- og ryggenheder overlapper hinanden, indtil de to løber mødes i midten af ​​tagtoppen. Den centrale hofte- og ryggenhed overlapper de tilstødende enheder i begge retninger.

Tips og advarsler

 • Vær altid forsigtig med at undgå at falde, når du arbejder på et tag. Hvis taghældningen er stejl, brug en sikkerhedsbøjle for at undgå alvorlige skader som følge af et fald.
 • Hængslerne på dit tag er afgørende, når det kommer til at holde regnen fra at lekke ind i dit hus. Korrekt installeret helvedesild danner direkte fugt ud af taget og ned i tarmene, i modsætning til gennem taget og ind i din stue. Monter tavshingles ordentligt ved først at forberede tagdækket. Kør løbende strimler langs tagdækket. Derefter skal du, som du installerer helvedesildene, fastgøre tagfilt mellem rynkestrimlerne og helvedesildene. De riflede strimler tillader helvedesildet at trække vejret, og tagbeklædningen føjer et ekstra lag af beskyttelse mod fugt.

  Anden Artikel

  Tips om fliserne
  DIY Betonform frigivelse
  Sådan ændrer du en kranelygte
  Sådan installeres offset diagonale fliser
  Sådan forsegles en flisebruser i hjørnerne
  Typer af pneumatiske værktøjer
  Hvordan man opbygger en handicapbruser
  Sådan finder du et hus med postnummer
  Sådan installeres terrassedørskærme
  Sådan installeres et toilet på en cementplade
  Ideer til tagbøjning på en veranda
  Sådan installeres Stone Tile Backsplash
  Hvordan male en Trex Deck
  Sådan fjerner Vinyl Floor Squares
  DIY Vinyl-skæring
  Sådan Opbygger Passive Solar Hot Water Paneler
  Rør Threader Instruktioner
  Typer af Drill Chucks
  Mobile Home Parks nær Gainesville, Texas
  Sådan finder du en god snedker