Slate Tile Flooring Ideer

Slate Tile Flooring Ideer  Der findes få gulvfliser på markedet, der overgår skifer til holdbarhed og rustik stil. Slate fliser har en naturlig, kløbet finish og varierende farve, der gør dem til det perfekte supplement til mange værelser i hjemmet. Når en gang er installeret, misfarves skifer sjældent eller pletter og kan modstå selv kommerciel fodtrafik. For at få mest muligt ud af et skifer gulv, overvej at bruge et hvilket som helst antal mønstre eller dekorative designs ved at lægge fliserne.

Flere stykke mønstre

Skiferplader kan købes i en bred vifte af farver, størrelser og finish. For at få det bedste ud af et fliseregulv, skal du overveje at vælge en farve og en finish, men købe fliserne i forskellige størrelser.

Mønstre fremstillet af forskellige størrelser kan omfatte at lægge en kant af små fliser rundt i rummet og lægge store fliser på diagonalen i midten for et subtilt udseende. Du kan også oprette et tilfældigt mønster af fire størrelser af fliser, lagt i et gentagende mønster. Nogle virksomheder vil skære skiferfliser for at passe alle størrelser mønster og rum og vil inkludere en skabelon til at lægge fliserne ud under installationen.

Blandematerialer

Skiferfliser er ofte parret med andre materialer til et rigt og eksotisk udseende. Nogle virksomheder sælger skiferfliser, der passer godt sammen med deres dekorative tinfliser.

Læg en kant af skiferfliser omkring kanten af ​​rummet, og læg derefter en smal kant af tin. På indersiden af ​​dette design lægges store skiferfliser enten lige eller i en vinkel. Hver fire fyldte fliser skæres i en 4 tommers tin eller metalfinish dekorative fliser på hjørnerne. Det forvitrede metaludseende supplerer og forbedrer skiferens rustikke udseende.

Moderne Design

Hvis det pågældende hjem er moderne i stil, skal du overveje at bruge svarte skiferfliser, der har været sandblæste til gulvet. Vælg stort formatfliser på 24 tommer i størrelse for at minimere fugemadder og visuelt åbne pladsen. Den rige, sorte farve og subtile tekstur af fliserne vil give subtile interesse for gulvet uden at konkurrere om opmærksomhed i hjemmedesignet.

For at fremhæve bestemte områder af gulvet skal du anvende en farveforstærkende forsegler til fliserne. Farven vil dybere dramatisk og gøre opmærksom på designet.

Anden Artikel

Sådan bygger du et skjult våbenrum i kælderen
DIY: Porch Ceiling
Brug af gipsværktøj til at gøre klapbørstelofter
Sådan oprettes en svalehale
Tilskud til restaurering af historiske hjem
Procedurerne for belægning i et plastpulver
Sådan hænger du en ny indendørs hovede dør
Standardrørstørrelser
Gør det selv Stone Fireplace Mantle
Sådan appliceres Formica og Laminat
Sådan installeres et toilet i et hjørne
Sådan Bygge En Keramisk Tile Brusekabine
Typer af stængerindlægsposter til tærnet tråd
Karakteristik af Lyptus Trægulv
Sådan betjenes en skærebrænder
Sådan installeres Rough-Cut Cedar Board u0026 amp; Batten Siding
Hvordan man opbygger et udvendigt trægulv
Sådan præparer du et eksisterende belagt betongulv
Sådan afslutter Omaha trægulve
Sådan udskiftes badekar