Sådan laver du en Adobe Hut

Sådan laver du en Adobe Hut 

Foundation

1.

Tegn en 12 fod ved 12 fods firkant, hvor du vil bygge din hytte. Har en stiftelsesentreprenør placere dit fundament inden for denne firkant.

2.

Bestem, hvor du vil finde din døråbning og vinduer; en dør foran og et vindue hver på de to sidevægge er typisk. Markér dem i snavs uden for fundamentet. Lav din døråbning og vinduer omkring 4 meter brede.

3.

Installer i jorden en 10 fods indsats omkring en fod ud fra hvert hjørne på en sådan måde, at du kan Kør en streng fra en stav i et hjørne ned på den foreslåede væg til en anden stang, og den skal parallelle fundamentet. Når du gentager dette trin, skal du have fire strenge, der matcher fundamentet. Disse er kendt som historiepoler og vil hjælpe dig med at holde dine tegl i en lige linje, mens du lægger dem.

4. Bland snavs og vand sammen på jorden i en bunke nær dit fundament. Konsistensen skal være sådan, at mudder / mørtel glider af spaden med en lille indsats. Med trowel spredes muddet omkring 1 tommer tykt på fundamentet, hvor mursten vil blive lagt. Start i et hjørne og arbejd dig ned begge sider. Læg kun tilstrækkeligt mudder til et par fødder, så du kan begynde at lægge din mursten.

5.

Læg mursten fra hjørnet og ned ad væggene, så vidt du har mudder . Sæt mudder mellem enderne af mursten, hvor de mødes. Med trowel fjern overskydende mudder. Gentag denne proces, indtil du når døren. Brug af strengen som vejledning. Løft strengen med hvert niveau af mursten. I områder, hvor du kommer op kort på mursten, skal du bryde murstenen til den størrelse, du har brug for. Arbejd dig frem og tilbage, indtil du når ni mursten højt. Læg nu din mursten og regner med vinduerne. Fortsæt, indtil dine vægge er 18 klodser højt.

6.

Placer en 4 tommers 10 tommer med 5 fodstråle eller linser over vinduerne og døråbningen. Fortsæt med at lægge mursten omkring væggene og over linsebjælkerne, indtil du kommer til 20 mursten højt.

7.

Placer vigerne ved siden af ​​hinanden oven på mursten fra den ene side til den anden med omkring 1 fod stikker ud i hver ende. Dette vil gøre loftet. Fortsæt med at mursten omkring to lag på toppen af ​​vigerne. Bortset fra denne tid forlader du ca. 3/4-tommer mellemrum mellem murstenene for at lade vandet løbe af taget.

8.

Spred tykkere mudder / mørtel på toppen af ​​vigterne til lav en type gips tag. Spred strå over gipset og tilsæt derefter mere mørtel oven på halmen. Fortsæt med at tilføje mudder, indtil halmen er dækket. Spred glat med trowel. Lad solen tørre gipset, og du har en simpel adobehytte.

Tips og advarsler

 • Når tagbetagen tilføjes mere mudder i den ene ende og glat til en lille hældning for at få vand til at løbe ned i den nedre ende. Mudder rundt om Vigas-polerne for at udfylde huller i strukturen.
 • Sørg for, at dine mursten er lige, når du lægger dem. Pas på, at vægge lænner indad eller udad, mens du arbejder.
 • Adobe er et spansk ord for ler. Ordet er kommet til at betyde en mursten bygget af ler og halm og den type hjem, der er bygget med de mursten. De fleste adobe hjem er bygget i den sydvestlige del af USA og den nordvestlige del af Mexico. Oprindeligt blev adobehuse lavet ved at anvende den våde ler i lag og lade dem tørre. Så vil et andet lag blive tilføjet. Spanierne bragte ideen om at blande halm og ler for at lave mursten. Adobe hytter er et-værelses boliger med begrænsede vinduer og en dør eller døråbning.

  Anden Artikel

  Sådan indsættes en skorstensforing
  Sådan Vandtæt En Brusekabine
  DIY Bamboo Gulv Installation
  Hvad er polymerbeton?
  Sådan fjernes Windows Hardware
  Fjernelse af Terrazzo Tile Fra Betonplade
  Sådan kører du en tegelsave
  Tips om at gå grøn på skolen
  Hvordan rengør jeg en kugleskruebærer?
  Tips til Mortising en erstatningsdør
  Hvilken slags dæk tilføjer værdi til dit hjem?
  Solenergi u0026 Arkitektur
  Idéer til en udvendig forreste indgang på et Ranch Style House
  Sådan sættes en fuld slab Granit Backsplash
  Sådan afslutter du nye trægulve
  Hvordan man laver træ tøjlinje polakker
  Flise Gulvkantning
  Sådan udskiftes en vaskemaskine i et toilet
  Hvordan man opbygger dine egne trappestrenge
  Hvordan man laver nye front cement trapper