Sådan lægges Badeværelse Keramiske Tile på væggen

Sådan lægges Badeværelse Keramiske Tile på væggen 

1.

Mål det område, der skal flises. Brug din cirkelsag til at skære nok cementplade til at dække væggen.

2.

Træk tynde mørtel på væggen og tryk cementpladen på plads. Fastgør brættet med galvaniserede skruer fastgjort seks inches eller så fra hinanden. Fyld samlingerne mellem tavlerne med tyndsæt og dække sømmen med glasfiberbånd.

3.

Mål og mærk med væggen midt på væggen. Snap skærende kryds linjer over midten punkt både vandret og lodret. Anbring et A-firkant, hvor linjerne møder for at sikre, at de danner 90 grader vinkler. Juster kalklinierne om nødvendigt.

4.

Tegn et gittermønster på wallboardet med et målestok, niveau og A-firkant for at holde dine linjer på niveau og firkant. Planlæg dit mønster, så de øverste og nederste rækker af fliser vil være af samme størrelse som vil rækkerne langt til venstre og langt til højre.

5.

Rengør vægoverfladen til fjern støv. Spred tinsæt mørtel på væggen over et område omkring tre fod firkant ved hjælp af din notched trowel for at skabe højder.

6.

Tryk flisen på plads efter dit gitter mønster for at holde dem foret op og niveau. Placer plastafstandsstykker mellem fliserne for at sikre ensartede fugerør. I stramme rum skal du placere hakket mørtel på flisen i stedet for på væggen og trykke på flisen på plads.

7.

Score og skære fliser efter behov ved brug af din fliseskærer. Ved mindre nedskæringer skal du bruge dine fliser. Lad fliserne tørre og sætte. Fjern dine afstandsstykker.

8.

Anvend fuger i en vinkel ved hjælp af en gummibundflot for at arbejde fugemidlet ind i leddene. Flad din flyde og tør den over flisens overflade for at fjerne overskydende fugemasse. Brug en fugtig svamp til at tørre resterende rester på overfladen af ​​flisen. Skyl svampen i en spand varmt vand, mens du arbejder for at fjerne opløst foder.

9.

Fyld dit badekar med vand. Brug din caulking pistol til at anvende en perle af silikone til sømmen mellem kanten af ​​dit karbad og den første række af fliser ovenover. Lad silikonen indstilles, før du tømmer karret. Denne proces vil rumme enhver fælles ekspansion forårsaget af karrets vægt og forhindre revner i silikonen.

Tips og advarsler

 • Brug vandtæt fuger på badeværelset vægge.
 • Bestil ekstra fliser for at give mulighed for brud under skæring eller nipning.
 • Brug sikkerhedsbriller, når du skærer eller nipper fliser.
 • Installationen af ​​keramiske fliser på badeværelse vægge giver varig beskyttelse mod fugt i et ofte fugtigt miljø. Badeværelsesvægge kan være dækket med halvvarende eller lavabsorberende keramiske fliser, men uvitende keramik bør undgås. Nonvitreous fliser absorbere mest vand og chancerne for spildskader er høje. Keramiske fliser på badeværelset kræver et underlag af cementplade. Vandtæt gipsvæg, der kan identificeres af sin grønne papirbeklædning, er ikke tilstrækkelig til badeværelseanvendelser.

  Anden Artikel

  Hvordan man designer en loft konvertering
  Sådan Lim Tile
  Typer af Wood Trim u0026 amp; støbning
  Sådan laver du Crown Molding Corner Blocks
  Sådan identificerer du asbestpladefliser
  Sådan installeres en glasfiber brusebad og badekar surrounds
  Typer af brugerdefinerede badeværelses ideer
  Gamle Typer Asbest Siding
  Fjernelse af Terrazzo Tile Fra Betonplade
  DIY glasfiberbruser
  Omkostninger ved slab vs Kælder
  Idéer til udendørs hjem tilføjelser
  Sådan Skær et Porcelæn Gulv
  Ideer til en to-bil garage
  Hvad er en Gable Dormer?
  Hvad er melamintømmer?
  Hvordan man går grøn med apparater
  Billige Gulvværktøj
  Hvordan man opbygger et udvendigt trægulv
  Trappe Rail krav