Sådan installeres selvklæbende flise

Sådan installeres selvklæbende flise 

1.

Fjern alle støbninger fra omkring kanterne af rummet. Træk op gamle gulve og skraber gulvet rent. Hvis gulvet er glat mål og anslå antallet af fliser du skal bruge. Køb en ekstra bundle til senere reparationer. Hvis gulvet ikke er egnet til at lægge fliserne direkte, skal det dækkes med krydsfiner.

2.

Dæk gulvet med krydsfiner underlagsark. Fastgør arkene med 1-1 / 4 tommer underlags negle. Stagger leddene, så de ikke justeres præcist.

3.

Spred et tyndt lag af nivelleringsforbindelse over sømene mellem underlaget. Brug en 6 tommer gipskniv til at sprede et bredt fedtlag af forbindelse. Søm sømme med en orbitalskærer.

4.

Trim kanterne af døråbninger, så der er plads til at skille fliserne under dørrammens kanter. Flip en flise over for at bruge som en guide og brug og underskåret sav lagt fladt oven på flisen for at skære bunden af ​​dørlamperne til plads til fliserne.

5.

Marker gulvet i rummet diagonalt fra hjørne til hjørne med en kalklinie og markér midten af ​​'x', hvor kritemærkerne krydser. Opdel rummet i 4 sektioner, hvis hjørner møder midtpunktet. Brug en indramningsfirkant og en kalklinie til at markere kvadranterne.

6.

Start i et hjørne, skræl en flise og anvend en ad gangen i en trinmønsterbygningsrække efter række. Afslut én kvadrant ad gangen. Fyld quadranten med fliser, og start derefter på kvadranten ved siden af ​​den. Efterlad den sidste række ved siden af ​​sidevæggen, hvor der ikke er plads tilbage til en hel flise.

7.

Læg en flise mod væggen og over hullet. Markér den løse flise langs kanten af ​​den sidste lagt flise med pladsen. Skær fliserne med fliserne, skræl papiret væk og læg det på plads. Gentag med hver del af fliserne langs den sidste samling. Marker ulige former og hjørner og skær skårene ud med en kassefræser.

8.

Geninstaller sko- eller bundborstestøbningen.

Tips og advarsler

 • Når testtilpasningsfliser lægges på plads, før du fjerner klæbemiddelunderlaget for at kontrollere pasformen.
 • Hold et bundt af matchende fliser tilbage. Teglmønstre ændres, og dit mønster kan være umuligt at matche senere. Hvis du har de originale fliser og den ene er beskadiget, brændt eller holed, er alt du skal gøre at trække den gamle flise op og lægge en ny.
 • Selvklæbende vinylfliser giver en hurtig måde at give dit køkken eller badeværelse en glat, let at plejeflade, der ser attraktiv ud og er nem at reparere. Klæbemidlet har en jævn, ren overflade, der skal klæbe på, men installationens hastighed er mere end det, der kræver den ekstra gulvbehandlingstid, der kræves. Selvom det ikke er så permanent som keramiske lim-on vinylfliser eller vinylplader, hvis du gemmer et bundt af de oprindelige fliser, er de let at udskifte.

  Anden Artikel

  Badeværelset Redecorating Tips
  Den gennemsnitlige brusehovedstrømmen
  Standardrørstørrelser
  Idéer til hjemmeværende
  Sådan Grout Slate Backsplash
  Sådan hældes en stemplet betonvandring
  Hvilken retning skal jeg lægge en laminatgulv?
  Sådan bruges en søjleboremaskine sikkert
  ADA-parkeringskrav
  Sådan laver du en brandprøvevæg
  Sådan erstatter du brusebad
  Sådan fjernes klæbende gulvfliser
  DIY Betonform frigivelse
  Sådan installeres cementplader på en kælder gulv
  Hvad er murstenfinerkonstruktion?
  Offentlige tilskud til solinstallationer
  Kælder Toilet Valg
  Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
  Sådan køber du en kommode
  Sådan installeres et toilet på en cementplade