Sådan installeres keramisk flise på en betonplade

Sådan installeres keramisk flise på en betonplade 

1.

Drej trykbrænderen i henhold til de medfølgende instruktioner, og vask eventuelle pletter eller løs snavs fra betonpladen. Lad betongpladen tørre i op til 24 timer.

2.

Smid og niveau eventuelle støt, der kan være på betonpladen med en strømslibemaskine. Glid strømsliberen over støvene i små cirkulære bevægelser.

3.

Sug bort alle løse affald og slibestøv med en stiv kost og støvplade. Læg et niveau ned på betonen, hvor du installerer keramiske fliser for at kontrollere niveauet.

4.

Mål bredden og længden af ​​det område, du ønsker at flise med en måling tape. Tag de to summer af disse målinger og multiplicer dem sammen for at finde ud af områdets firkantede optagelser. Tilføj mindst 10 procent til firkantede fods i tilfælde af skade eller ulykker. Brug denne firkantede optagelse, når du køber keramiske fliser.

5.

Klap en kalklinie fra midten af ​​den ene væg til midten af ​​den modsatte væg. Gentag denne procedure for de to andre tilbageværende vægge for at skabe to skærende kalklinier. snedkerens firkant for at kontrollere, at de to linjer er vinkelrette.

6.

Hæld tinsætmørtel i en stor 5-liters spand. Bland med en lang håndteret træske i overensstemmelse med pakningsinstruktionerne. Bland kun nok tinsætmørtel, som du kan lægge inden for en 30-minutters tidsramme.

7.

Spred et tyndt lag tynde mørtel med den flade kant af en hakket trowel på betonoverflade, der starter ved det punkt, hvor de to krydslinier krydser. Påfør nok tinset mørtel til at dække overfladeområdet for nogle få keramiske fliser. Opret riller over overfladen af ​​tinsætet med trowelens skårne side.

8.

Sæt den første keramiske flise på de skærende kridtlinier. Påfør jævnt og fast tryk med begge hænder. Indsæt fliser spacers langs alle sider af keramiske fliser. Dæk den resterende tinsæt med keramiske fliser, gentag brugen af ​​tinsætmørtel og flise indtil du kommer til en række, armatur eller væg.

9.

Skær alle keramiske fliser i størrelse med en våde sav. Brug et stykke kridt til at markere skærelinjerne på den keramiske flise.

10.

Lad tinsætmørtelet tørre i mindst 24 timer eller som angivet af fabrikanten. Fjern alle fliseafstandsstykkerne imellem de keramiske fliser.

11.

Hæld fugemassen i en stor plastbeholder og bland efter de angivne anvisninger. Spred fugen over alle fliserne med en fugemøllefløjte. Påfør let tryk for at skubbe fugemidlet ind i leddene. Hold injektionsflåden i en vinkel og gnid den over de keramiske fliseroverflader for at fjerne alle fugerester. Lad fugen tørre i 24 timer eller som angivet på pakningsinstruktioner.

12.

Fjern fugemasse fra overfladen af ​​keramiske fliser med en fugtig klud med cirkulære bevægelser. < / p> Beton gør en ideel undergulv til lægning af keramiske fliser. Entreprenører bruger normalt en arm og et ben til at installere keramiske fliser over beton, men du kan spare penge og stress ved at installere det selv. Keramiske fliser er holdbare og giver et strejf af varm elegance til ethvert rum. Inden du begynder at installere keramiske fliser over beton, skal du forberede betonen til flisinstallationen.

Anden Artikel

Sådan installeres metal døre
Instruktioner til at bygge en Pergola
Sådan skæres en diagonal flise
Barn Building Ideas
Trærammehåndværktøjer
DIY: Badeværelse maleri
Køkken Remodel Checkliste
DIY Dørstøbning
Sådan Vandtæt En Brusekabine
Konstruktion Impact Tools
Sådan fremstilles Trim Molding
Ideer til tagbøjning på en veranda
Sådan låser du op en dørknap
IBC Midlertidige Bygningskrav
Sådan laver du en brandprøvevæg
Sådan Strip Concrete Sealer
Hvor skal man begynde med laminatgulv
Kraninspektionskontrol liste
American Standard Toilet Lækage Reparation
Sådan bygger du en betonblokmur uden cement