Sådan installeres en skibsvask i din granitbord

Sådan installeres en skibsvask i din granitbord 

1.

Tør ned overfladen af ​​granitten og bunden af ​​vasken med en blød klud for at fjerne støv eller snavs, der måtte komme imellem dem.

2.

Sæt vasken på tælleren og centrer den på afløbshullet. Vær opmærksom på, hvor meget sinken kommer i kontakt med granitten, og hvor på bordet sidder sinken.

3.

Drej vasken op og ned og sæt den på disken. Klem en tynd linje af silikone caulk klæbemiddel rundt om åbningen af ​​afløbshullet på vasken. Pas på at dække hele overfladen, hvor vasken vil komme i kontakt med granit. Koncentriske klæbninger af klæbemiddel, der bevæger sig ud af afløbshullet, er tilstrækkelige.

4.

Drej vasken tilbage og tryk det fast på granitten og centrere det på afløbshullet. Lad silikonen stille op i en time før afløbsinstallationen. Vent 24 timer før påfyldning af vasken med vand.

Skibsvasker og granitbænke er to komponenter i mange af dagens badeværelsesdesigner. En skibsvask sidder oven på disken, snarere end i eller under den. Et lille afløbshul skæres ind i granitten, der er tilstrækkeligt bredt til udstødningen af drænet, mens vasken er klæbet til granitten selv omkring dette hul. En kombination af silikone klæbemiddel og det fastspændte afløbsrør holder vasken på plads på granitten.

Anden Artikel

Sådan Grout Slate Backsplash
Sådan vurderer du sømløse tagrendere
Sådan låser du op en dørknap
Den bedste måde at isolere et hus på
Sådan påføres Vinyl Stick Fliser
Instruktioner til at opbygge Haveskure
TAMKO Roof Shingle Farver
Sådan laver du Crown Molding Corner Blocks
Stone Tile Ulemper
Sådan installeres en Kobberplade Backsplash i et køkken
Sådan udskiftes badekar
Sådan installeres Drænfliser omkring et fundament
The History of Cavity Wall Insulation
Sådan bruges byggemateriale
Sådan Hang Wall Liner
Isolering Installation Tips
Hvordan man laver travertinfliser
Sådan skæres en diagonal flise
Hvad er et stol-højde toilet?
Trægulv Afslipningsmaterialer