Sådan fjerner Vinyl flise fra trægulve

Sådan fjerner Vinyl flise fra trægulve 

1.

Fjern enhver baseboard eller trim omkring dit flisebelagt gulv. Placer en pry bar under trimmen på placeringen af ​​neglene sikre hvert bord på plads. Pry op bordet, flytte ned længden for at undgå at bryde den under fjernelse.

2.

Find en løs flise kant overalt på overfladen af ​​dit gulv. Selv en lille stigning i en flise kant er tilstrækkelig til at starte fjernelsen. Hvis du ikke kan finde en løs kant, så start med en kant af fliserne mod væggen, skal der være et mellemrum mellem væggen og flisens overflade.

3.

Placer kanten af ​​en putty kniv under den valgte flise kant, og pry kanten op længere indtil du kan tage det med dine hænder. Træk på kanten af ​​flisen og rive den fra gulvets overflade.

4.

Placér et gulvskraber i åbningen, der er tilbage af den fjernede flise med kanten af skraber under kanten af ​​en tilstødende flise. Skub scrapper langs gulvets overflade, tryk under flisen for at pry det fra overfladen. Træk den løsne flise væk med dine hænder og kassér.

5.

Fortsæt med gulvskraberen, prying op og fjernelse af fliser, indtil du har ryddet gulvet.

6.

Fjern de resterende rester af fliser eller sværskallede fliser med hjælpestøtten af en varmepistol. Hold varmepistolen ca. 2 tommer fra flisen og tænd den. Pass varmepistolen over flisen i en fejende bevægelse, påfør varmen jævnt til flisen og flydende limen under den. Sluk varmepistolen og træk den løsne flise.

7.

Strim limen tilbage på gulvet med en kemisk klæbende stripper. Børst et lag af strippen på toppen af ​​limen. Vent på fabrikantens foreslåede tid, når stripperen sætter i og opløser limen. Fjern den opløste lim efter stripperfabrikantens anvisninger.

Rengør gulvet med en trægulv rengøringsmiddel og en fugtig mopp for at fjerne resten tilbage fra den kemiske remover.

Tips og advarsler

 • Tjek med din lokale regering for regler om bortskaffelse af gulvfliser.
 • Sæt tunge arbejdshandsker og sikkerhedsbriller på, før du fortsætter med fjernelsen for at beskytte dine hænder og øjne fra revne vinylstykker.
 • Kontrollér gulvfliserne sikker på at de 'faktisk er vinyl og ikke et ældre gulvflisemateriale, der indeholder asbest. Skru et stykke flise ud og send til et asbestprøvningslaboratorium, hvis du er i tvivl. Hvis flisen indeholder asbest, skal du få en professionel licenseret asbestkontraktør til at fjerne i stedet.
 • Sørg for, at rummet er godt ventileret, når du bruger den kemiske remover.
 • Installation af vinylfliser kræver limning af fliserne direkte til træbunden nedenunder. Den anvendte lim er et kraftigt klæbemiddel, der skal holde flisen på plads i årtier. Fjernelse af denne limede flise er en rodet, besværlig proces, der - hvis det er gjort forkert - kan efterlade dit gulv i brug for alvorlig reparation. Ved brug af de korrekte procedurer kan du dog udstille dit trægulv - flise og klæbe frit - klar til refinishing eller genopretning.

  Anden Artikel

  Stil af Backsplashes
  Sådan installeres Hardie 4 'x8' Stucco Board Sheets
  Hvordan man opbygger et hus på en Pier Foundation
  Standardrørstørrelser
  Gamle Typer Asbest Siding
  Sådan udskiftes jernbaner på cement trapper
  Sådan konverteres en dresser til et bad forfængelighed
  Idéer til at lave en Trailer Porch
  Hvordan man opbygger en elektrisk pejs mantel
  Sådan installeres gulvisolering
  Hus Design Krav
  Udvendige farve ideer til fabrikeret hjem
  Skære- og poleringsværktøjer til granit
  Sådan udskiftes Vinyl Siding With Wood
  Badeværelse remodel designe ideer
  Sådan striber du maling ud af skabsdøre
  Hvordan man laver konstrueret løvtræ
  Den bedste jord til komprimering
  Hvordan man maler udvendigt hus Trim
  Sådan installeres træ køkkenskabe