Sådan får du leder til forbedringsprojekter

Sådan får du leder til forbedringsprojekter 

1.

Brug en lokal avis og din gule sider-mappe til at starte din søgning. Kig efter entreprenører, der er bundet og forsikret, tager kreditkort, støttes af Better Business Bureau og andre lokale grupper. Touch baser med dit handelskammer, og forsikringsagenten garanterer dit hjem for kundeemner.

2.

Ring venner, kolleger, familiemedlemmer, naboer og samfundsmæssige ressourcer for at få kundeemner til entreprenører at håndtere dine hjem forbedringsprojekter. Søg henvisninger fra de mennesker, du gør forretninger med hver dag, som din hårkniv eller tørrenser.

3.

Læg navn på entreprenører fra folk, der kører dine lokale hardware- og boligforbedringsbutikker som de arbejder med entreprenører året rundt, hører jævnligt fra tilfredse og utilfredse husejere og forstår, hvilke fagfolk der er mest sandsynlige for at kunne håndtere hjem forbedringsprojekter på din liste.

p> Find ledninger til dygtige entreprenører ved at sende en meddelelse på opslagstavler i din købmand, kirke, samfundscenter og andre offentlige trafikcentre. Anfør de hjem forbedringsprojekter, du har brug for tacklet på din meddelelse, for at fjerne entreprenører, der ikke har de specifikke færdigheder til at arbejde på dit projekt.

5.

Kontakt din lokale fagforeninger --- tømrere, elektriske arbejdstagere, VVS og VVS-eksperter --- at finde ledninger til specifikke forbedringsprojekter. Bed om flere navne, så du ikke er afhængig af blot et citat, som du vil basere din beslutning på ansætte en entreprenør, hvis du bruger unionen som din entydige blykilde.

6.

Surf internettet til websteder dedikeret til at give kunderne forbrugere, der søger at ansætte hjælp til at tackle hjemmet forbedringsprojekter i dit geografiske område. Vær opmærksom på: Nogle entreprenører betaler et gebyr til disse registre, og disse omkostninger kan blive videregivet til dig, en grund til at søge ledninger via andre kanaler.

7.

Stop ved din by eller landsby hall og bede om at tale med hvem der samler klager fra området boligejere om shoddy arbejdspraksis, pris gouging, defekt konstruktion og andre dårlige resultater, der hidrører fra husejere, som ofte ikke tager tid, de skal undersøge fører.

8.

Kvalificer de kundeemner du har samlet under din grundige undersøgelse ved at kalde dem på din korte liste og bede hver om at fortælle dig, hvor meget erfaring de har gjort med forbedringsprojekter på Din liste. Anmod om seks referencer, og du vil sandsynligvis reducere din ledelses liste til et par.

9.

Tilføj medlemskab i en professionel byggesammenslutning, Arbejdsgiverens erstatning og ansvar forsikringsdækning (bede om et forsikringsbevis, ikke en kopi af en politik) til din hovedkvalifikationsligning før du ringer til din s tate s advokatfirma s kontor for at sikre, at der ikke er retssager, bedrageri klager og skadelige beskyldninger mod de endelige kandidater til dit hjem projekter.

At ansætte en entreprenør er ikke nogen nem oplevelse i disse dage. Du bliver nødt til at udrydde svindlere, for store virksomheder, og folk, der tror at have et værktøjsbælde, kvalificerer dem til at foretage omfattende renoveringer. Pas på entreprenører, der ikke har noget at byde på, men et smart slogan --- Har hammer, vil rejse eller hvis din mand ikke gør det, jeg er din mand --- ved at anvende due diligence når du samler fører. Vær sikker på. Cast et bredt netværk, så når tiden kommer til at overdrage din Husnøgler til din top pick, du får et fantastisk resultat.

Anden Artikel

Sådan Sæt Vinyl Siding på en Double-Wide
Loftet Trappe Installation Over Joists
Sådan bruges baseboard Trim
Skære- og poleringsværktøjer til granit
Idéer til udendørs hjem tilføjelser
Sådan Stick Plastic til Wood
Pejs Insert installationsvejledning
Sådan fjernes klæbende gulvfliser
Sådan installeres franske afløb i kælderen
Sådan Remodel Badeværelser
Sådan Skær Miters i Crown Molding
Sådan installeres Cedar Shake Shingles på et tag
Husholdningsmåleværktøjer
DIY Refacing Keramisk Tile
Sådan formes cement trapper
Sådan erstattes ansigtet af et bad forfængelighed
DIY dørknap
Tagdækning Vejledning til helvedesild
DIY Flise Mosaic
Idéer til at lave en Trailer Porch