Sådan Wire en anden Breaker Box

Sådan Wire en anden Breaker Box 

1.

Kontakt din kodehåndhævelsesinspektørens kontor for at kontrollere, at du har lov til at installere underpanel. Hvis det er tilfældet, planlæg en aftale for at få dit færdige arbejde inspiceret. på lokalt plan, kontroller din kommunalregistret for at finde inspektørens kontor. Vælg en underpanel med samme effektstyrke - mængden af ​​strøm, som kassen kan håndtere - som hovedbetjeningspanelet (fundet på hovedbryderne), og som har en grøn busbøjle til fastgørelse af jordede ledninger.

2.

Brug en hammer og skruetrækker til at fjerne en af ​​de runde eller ovale sektioner af underpanelet afgrænset af perforeringer (kendt som en 'knockout') på siden af ​​underpanelet, som er tættest på hovedpanel. Fjern nok andre knockouts for at lade ledningerne fra de nye grenkretser komme ind i underpanelet. Monter elektriske stikkontakter i disse knockouts med låsemutten på indersiden og sikringsskruerne på undersiden af ​​underpanelet.

3.

Mål og skær i længden et stykke elektrisk ledningsbaseret på afstanden mellem underpanel og hovedpanel. Fastgør ledningen til underpanelet med låsemøtrikkerne for at holde den på plads. Anbring plastikbøsningerne for at beskytte de elektriske ledninger fra skarphedens skarpe metal.

4.

Sluk for strømmen til hovedpanelet gennem hovedafbrydere. Fjern hoveddækslet af dækslet ved at skrue fast skrueskruerne, der holder det på plads.

5.

Fjern en knockout på siden af ​​hovedpanelet ved siden af ​​underpanelet. Fastgør ledningen til hovedpanelet på samme måde som med underpanelet.

6.

Monter underpanelet på væggen ved hjælp af bor og fastgørelseselementer. Træskruer vil være tilstrækkelige, hvis du fastgør panelet til gipsvæg eller træpinde, men hvis væggen er cement eller murværk, skal du bore pilothuller med murværk inden du kører murskruer ind i væggen.

7.

Tilfør de elektriske kabler, der forbinder hovedpanelet og underpanelet gennem ledningerne. Fastgør de sorte og røde ledninger til de varme busstænger i underpanelet. Fastgør den hvide neutrale ledning og jordledningen til deres busser - den neutrale bus er hvid og jordbussen er grøn. Busstængerne ligner en række skrueterminaler; inden for hovedpanelet forbinder hver søjle tilslutningen til de elektriske kabler, der kommer ind i dit hjem for at fuldføre kredsløbet.

8.

Indfør det nye grenkredsløb gennem det andet knockouthul med nok kabel til at nå busstængerne. Stram det elektriske stik for at holde kablet på plads.

9.

Tilslut det nye grenkreds kabels hvide ledning til neutralbussen og jorden til jordbussen. den sorte ledning ind i afbryderen og smæk den på plads over de varme busstænger.

10.

Slå en knockout ud på underpanelets dæksel, hvor bryderen kommer igennem. dække til underpanelet.

11.

Sæt de sorte og røde ledninger fra underpanelet på en 240-volts dobbeltbussafbryder, og sæt den i bund på hovedpanelet. Vedhæft den hvide ledning til den neutrale bus og jorden til jordbussen.

12.

Udskift dækslet efter fjernelse af knockouts dækker den nye breaker. Gendan strøm ved at vende hovedbrydere.

Hjemmeudvidelser, der omfatter yderligere grenkretser, kræver af og til installation af en underpanel vedhæftning, fordi der ikke er plads til nye kredsløb i det oprindelige servicepanel. På nogle steder kræver elektriske koder dette arbejde, der skal udføres af en autoriseret elektriker, selv om jobbet ikke er mere udfordrende end at tilføje et nyt, tungt branchekreds. Hvis bygningskoden i dit område tillader det, vær ikke bange for at gøre arbejdet selv.

Anden Artikel

Sådan bygger du et overskrift over en indvendig dør
Hvordan installerer jeg Providence Carpet?
Ny teknologi til huse
Hvad er polymerbeton?
Sådan installeres indbygget lys nedenunder
Elektriske udskæringsværktøjer
Installationsvejledning til bambusgulv
Elværktøj til nedrivningsarbejde
Sådan genskabes Formica bordplader
Sådan vurderer du grus til en indkørsel
Hvordan man laver træ tøjlinje polakker
Sådan lægger du laminatgulv under dørjambs
Titanium Cutting Tools
Sådan afslutter Omaha trægulve
Udvendige Vinyl Siding Farver
Hvordan man laver travertin gulvfliser
Hvilken slags dæk tilføjer værdi til dit hjem?
HUD Krav til fonde på mobile hjem i Montana
Sådan Bestiller Vinyl Siding
Sådan bruges en Pneumatic Floor Nailer