Sådan Sprayer Gips Tekstur Med En Luftfri Sprøjter

Sådan Sprayer Gips Tekstur Med En Luftfri Sprøjter 

1.

Slib resten af ​​gipsvæggen sammen på væggene og udfyld store sømhuller og dings med kitt. Tørrmurtekstur skjuler små ufuldkommenheder, men store kan vise sig.

2.

Rul væggene eller loftet med et lag af tyndt gipsvægsforbindelse ved hjælp af en malervals. Hvis du 'farger tekstur', skal du rulle væggene med et nyt lag af matchende maling.

3.

Drape gulve, skabe og andre andre møbler eller genstande med dugeklude for at forhindre overspray .

Fortynd gipsvægsforbindelsen med vand i forholdet på maskinen. Forsøg at køre en tykkere forbindelse gennem den luftfrie sprøjte end anbefalet kan medføre tilstopning og ujævn tekstur

5.

Tilføj nu maling til den fortyndede gipsforbindelse. Hvis du 'sprøjter et stort område, skal du bemærke den nøjagtige mængde maling du tilføjer til forbindelsen så du kan reproducere skyggen i det næste parti.

6.

Test tekstursprøjten på et stort skrotbræt eller et stykke gipsvæg. Brug en fejende side til side bevægelse. Hvis tekstur er for tung, stram dysen lidt på sprøjtepistolen. Hvis teksturet er for let, skal du miste dysen. Når du får det udseende, du vil have på testkortet, skal du skrive ned dysens justeringsnummer til senere reference.

7.

Start i et øvre hjørne af din væg og brug det samme streger du brugte på dit testkort. Arbejde fra toppen ned, gå over væggen og derefter arbejde nedad. Hvis du teksturerer et loft, skal du starte i et hjørne og bevæge sig sidelæns over loftets kant og derefter fra side til side på resten af ​​loftet. Undgå at flytte sprøjten op og ned eller i en cirkelbevægelse, hvilket kan gentag dit mønster.

Gentag med hver væg, gør kun én væg ad gangen og udfyld en hel væg, før du flytter til den næste. Lad teksturen tørre helt .

Tips og advarsler

 • Sprøjtning på gipsvægstekstur har du brug for en smule mere strøm end en almindelig luftfri sprøjte, der spredes maling eller lak . Gipsvægstekstur er tyk og kommercielle luftfrie sprøjte rigge er dyre. Lej en tekstur sprøjte fra en byggeri udlejning butik, hvis du kun vil bruge det på et enkelt job.
 • Nogle luftløse tekstur sprøjter har en vedhæftet tragt, der holder gipsvæggen forbindelse. Andre har en slange, der pumper sammensætningen ud af en spand og gennem sprøjten. Hvis du bruger en med en tragt, skal du rekruttere en assistent for at fortsætte med at tilsætte forbindelse til tragten, mens du sprayer for en kontinuerlig, jævn effekt.
 • Brug beskyttende tøj og briller.
 • Teksturerede vægge og lofter skjuler ufuldkommenheder i gipsvæggen under og tilføjer et dekorativt element til rummet. Mens du kan anvende tekstur på en væg med ruller, klude og børster, er den hurtigste måde at gøre jobbet på med en luftfri sprøjte. Ved hjælp af fortyndet gipsvægsforbindelse og en sprøjte designet til at rumme den tykke væske, kan du tilføje ensartet tekstur til din væg.

  Anden Artikel

  Sådan udskiftes chucken på en pneumatisk boremaskine i Chicago
  DIY Ceiling Lighting
  Sådan opbygges en enkel vinduesplads
  Sådan installeres en amerikansk standard vandhane
  Sådan installeres Vinyl Tile Over Krydsfiner
  Sådan Remodel en pejs mantel
  Hvordan male træ til at ligne granit bordplader
  Sådan Remodel et loft soveværelse
  Wall Maleri Idéer til et Stue
  Skære plexiglas med en bordsave
  Stålrammeværktøjer
  Opbevaring Ideer til hylder
  Sådan erstatter du brusebad
  Slate Tile Flooring Ideer
  Sådan installeres Vinyl Baseboard Trim
  Beton Patio Alternativer
  IBC Midlertidige Bygningskrav
  Sådan knuse betonplader i stenformede stykker
  DIY Køkken Booth
  Sådan beregnes trappevinkler