Sådan Cedar Shingle en tilføjelse til et hus

Sådan Cedar Shingle en tilføjelse til et hus 

Forberedelse

1.

Sæt tilsætningen i et husindpakning, såsom Tyvek. Anvend i overlappende kurser, der starter fra basen af ​​tilsætningen og arbejder dig op. Overlappe tilstødende stykker med mindst en væg studs afstand og overlappe et kursus omkring 12 inches over kurset under det. Du kan skære huset wrap med en kniv. Fastgør produktet til studs med sidespidser forsynet med plastik hætter. med søm tape.

2.

Lav en historiepæl. Tag en lang, tynd stribe træ og sæt den mod din eksisterende sidespor. Brug en blyant til at markere basen af ​​hver Ved at henvende sig direkte til disse mærker kan du opretholde konsistens, når du installerer nyt materiale.

3.

Fastgør rendebånd til huset. Skær 1 tommer med 4 tommer brædder til passe vandret på tværs af de ydre vægge. Se på din fortællingspæl og fastgør disse furringstrimler over den eksponerede del af hvert enkeltkursus. Hver klynge vil blive fastspidset i det område, hvor klyngebanen ovenfor dækker. Dette skjuler neglene og øger det samlede vandresistens.

Installering af helvedesilden

1.

Fastgør dit første singelbanen. din historie pole, start på den ene side af tilføjelsen og arbejde dig på tværs af. Brug et niveau og en kridtlinie til at snap en linje, der markerer bunden af ​​singelbanen. Anbring hver enkelt ædelsten med 2 korrosionsbestandige negle, der drives ind i randen. Neglene skal være 3/4 tommer fra hver kant af singlen og ca. 1 tommer over eksponeringslinjen. Helvedesild er ofte tilspidset i tykkelse; Sørg for at installere dem med den tykkere ende, der er peget ned.

2.

Lad ca. 1/8 tommer mellem hver singel for at give mulighed for ekspansion. På dit første kursus skal du installere 2 lag helvedesild, med bundlinjen i det andet lag, der falder ca. 1/2 tomme under den første. Stagge sømme mellem stenlagene. Den mindste singelbane er den mest modtagelige for vandskade, og dette dobbeltlag vil øge vandresistensen.

3.

Fastgør dit andet kursus af helvedesild. Se historikpolen for at bestemme, hvor bunden af ​​disse helvedesild vil falde. Stagger sømme mellem shingle kurser for at øge vandmodstanden. Trim helvedesildene til at passe i enderne ved at skære dem med en skarp nyttekniv.

4.

Slip hjørnerne. På de udvendige hjørner, hvor to helvedesild møder, trimme en singel flush med kanten af ​​huset og den tilstødende singel flush med ansigtet af den singel det møder. Alterner dette mønster fra et enkeltkursus til det næste for at øge vandresistensen.

Tips og advarsler

 • For at gøre tingene hurtigere efter at du har snappede en kridtstyringslinje, der markerer bunden af ​​hvert enkelt banebane, takker en bånd af træ over denne linje. Derefter kan du simpelthen hvile bunden af ​​stænglen på båndet af træ, mens du sætter den på plads.
 • Tilpasning af din nye sidespor til din eksisterende sidespor kan være hård. Vask din gamle sidespor med en trærens kan fjerne solgråt træfiber og kan hjælpe med at matche farven på det nye produkt. Omvendt lader det nye produkt blive alder og være udsat for sollys kan forvitre det for at matche det gamle produkt. Det kan medvirke til at plette hele sidesporet med en gennemtrængende oliebaseret træplet. Dette vil også give helvedesilden ekstra vandmodstand og beskyttelse mod ultraviolette stråler. test et område uden farvande for farve før påføring af plet.
 • Cedar helvedesild er et populært sidespor valg i mange dele af USA. For at opretholde konsistens, hvis du har tilføjet et hus med cedertræsslibning, vil du sandsynligvis også gerne sidde på den nye bygning i cedertræshingler. Installering af cedertræshingler er relativt simpelt. Du vil gerne få helvedesild, der matcher dimensionerne af din eksisterende sidespor. Tillægget til at være sidet bør pakkes i husindpakning, og derefter skal rynkerne fastgøres inden for rammerne af strukturen. Helvedesildene er individuelt anbragt på furringstrimlerne.

  Anden Artikel

  Sådan fjernes klæbende gulvfliser
  Sådan fjerner du en Moen Brusekran
  Hvordan man laver Cedar Shingles
  Udvendige designtips
  Sådan ødelægger du glasfiber
  Sådan justeres køkken hængsler
  Idéer til Refinishing Tile Floors
  Sådan hænger du en ny indendørs hovede dør
  Sådan tilføjes hylder til et skab
  Sådan installeres betonbinderblokke
  Faktisk vs Nominel i Indramning Tømmer
  Hvordan man laver en dørknap
  Sådan fastgøres et gulvreducer til keramisk flise
  Typer af brugerdefinerede badeværelses ideer
  Sådan udskiftes Vinyl Siding With Brick eller Stone
  Sådan installeres indbygget lys nedenunder
  Sådan sammenligner du energibedrifter i Houston, Texas
  Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
  Hvordan man bygger en fritstående pejs
  Sådan tegner du en dampbad