Konstruktion Collaboration Tools

Konstruktion Collaboration Tools  Konstruktionssamarbejde udfordres af antallet af parter involveret i et projekt. Mange gange er der afstand mellem deltagerne, og alle kan ikke være på jobstedet hele tiden. Der er også utallige dokumenter, der skal deles, annoteres, opdateres og recirkuleres. Konstruktionsværktøjer forsøger at bringe mange konstruktionsprocesser sammen i næsten real-time for at holde projekterne i gang og undgå dyre forsinkelser.

Online projektstyring

I centrum af projektledelsen er byggeplanen, hvor alle 's rolle er defineret.Tidsplanen angiver også, hvornår tingene skal udfyldes. Online projektstyring gør tidsplanen bredt og umiddelbart tilgængelig for alle, der har brug for adgang. Entreprenører, ingeniører, arkitekter og endda leverandører, der leverer materialer til projektet, tapper projektplanen og opdatere de dele der vedrører dem. Dette holder de øvrige deltagere informeret om flaskehalse, arbejdsophør, accelererede udførelser og andre faktorer, som vil påvirke deres del af arbejdet. Dette samarbejde er direkte relateret til operationer, hvilket er et levedygtigt sted at hjælpe med at styre omkostningerne.

Dokumentstyring

Byggeprojekter skaber en enorm mængde papirarbejde, og meget af det skal være ac tilbagekaldt af flere personer, omdirigeret til godkendelser og til sidst indleveret. Dokumenthåndteringssoftware forenkler sporing af alle dokumentaktiviteter og holder papirarbejdet flydende, så tingene bliver færdige til tiden. Denne software har endda anmeldelsesevner, så folk ved, hvornår papirarbejdet skal udløbe, og når det er forfaldent. Dokumenthåndteringsværktøjer bliver mere udbredt som onlineværktøjer, hvor al dokumentsporing gøres på et websted. Uanset metoden er administrations- og sporingsdokumenter et vigtigt samarbejdeskrav til konstruktion.

Kommunikationsstyring

Inden et dokument bliver en del af et projekt, begynder det ofte som kommunikation mellem mennesker. Normale e-mail grænser vedhæftningsstørrelser, garanterer ikke levering og er svært at spore. Det gør det vanskeligt for byggeprojekter at stole på det, og flere af dem vender sig til kommunikationsstyringsløsninger, så samarbejdet sker i et miljø, der er sikkert, håndterer store filer og gør kommunikationen blandt folk synlig for alle, der har brug for at vide . Alle e-mails til projektet går gennem sikre, projektspecifikke servere. Meddelelserne er indekserede, så de kan søges, og levering er garanteret.

BIM

Bygningsinformationsstyring (BIM) beskriver samarbejdsværktøjer, der bringer bygninger til liv i 3D længe før konstruktionen begynder. Designere, ingeniører, entreprenører og ejere behøver ikke længere at forsøge at forestille sig, hvad der vil se ud, når man ser 2D-tegninger. BIM betyder også, at elektrikere kan se straks, hvis en af ​​deres ledninger vil forstyrre placeringen af ​​en varmekanal.

Anden Artikel

DIY Commercial Flooring
Sådan passer Cedar Shingles
Hvordan man laver PVC udendørs møbel
Sådan installeres Marble Fliser på en Pejs Surround
Badeværelse Countertop Farver
Sådan justeres Starrett Micrometers
Betonformel
Sådan skæres rustfrit stålfliser
Trærammehåndværktøjer
Sådan finder du et hus med postnummer
Hvordan man laver cementtrapper udenfor
Trex fordele og ulemper
Countertop u0026 Backsplash Designs
Sådan skæres Clay Roof Tiles
Sådan bruges en elektrisk håndboremaskine
Hvordan forsegler jeg lap sidespor?
Sådan installeres metal døre
Hvordan man designer en toscansk perle
Funktioner af en låseskive
Tile Underlayment Options