Installationsvejledning til loftet Ladder

Installationsvejledning til loftet Ladder 

1.

Find placeringen af ​​stifterne i loftet med stifteren. Klatre op ad stigen og marker placeringen af ​​stifterne med blyanten.

2.

Mål bredden og længden af ​​foldestigen eller trappeudstyret i loftet og markér Placering med blyanten.

3.

Klip en del af gipsvæggen fra loftet med gipsvæggen. Skær rundt de mærker, du lavede for længde og bredde i trin 2. Tag afsnittet af gipsvæg og sæt det til side.

4.

Mål bredden på åbningen og derefter Overfør dimensionerne til et 2-til-4 bord. Skær fire 2-til-4-plader i den ønskede længde med den cirkulære sav.

5.

Indsæt et af de 2-til-4 plader, du skærer i trin 5 vinkelret eller imellem tappene på den ene side af åbningen. Dette vil oprette en header til montering af foldestigen eller trappeudstyret. Fastgør 2-til-4-pladen til stifterne med neglpistolen. Gentag dette trin på den anden side af åbningen.

6.

Indstil et andet 2-til-4 bord på plads mod det første sæt, du vedhæftede i trin 6. Fastgør Andet bord til det første med skruer ved hjælp af strømboringen. Gentag dette trin på den anden side af åbningen med et andet 2-til-4 bord.

7.

Fastgør gipsets kanter omkring åbningen med gipsskruer ved hjælp af power drill. Nail strips af 1-for-4 bord til hver ende af åbningen for at fungere som understøtninger.

8.

Løft foldestigen eller trappesætet op i åbningen og hvile det på de 1-til-4-plader, som du vedhæftede i trin 7. Sæt shims rundt om rammens omkreds. Fastgør rammen til stifterne med skruer vha. Strømboreren.

9.

Fjern 1-til-4-strimlerne fra loftet. Skær en overskydende længde fra benene på foldestigen eller trappen med cirkelsagen for at få dem til at skylles sammen med gulvet.

Tips og advarsler

 • 2-til-4 header boards er nødvendige for at understøtte foldet stige eller trappe sæt i loftet.
 • Attics kan bruges til ekstra opbevaring eller som kravleplads for at få adgang til opvarmningsventiler eller elektriske ledninger. At give nem adgang til rummet på loftet kan gøres ved at bygge en loftsstige. En loftsstige er typisk en enhed, der fastgøres eller fastgøres til indramningen i loftet. Du kan installere en loftsstige ved først at indstille loftet og derefter montere en foldet stige eller trappe sæt.

  Anden Artikel

  Sådan tegner du et badeværelse hjørne
  Sådan rammes en badeværelse væg spejl
  Sådan bruges en våd tegelsave
  Udvendige farve ideer til fabrikeret hjem
  Sådan fjerner du en glasfiber badekar
  Hvordan man opbygger et væg akvarium
  Sådan håndteres og snedkerarbejde
  Sådan installeres gulvisolering
  Formålet med et Silt Fence
  Sådan genoplives et Clawfoot Tub
  Sådan Stain Beton Cinderblock Walls
  Bygge hyller i min garage
  Sådan installeres en Split Jamb Interior Door
  Sådan installeres Rough-Cut Cedar Board u0026 amp; Batten Siding
  Hvordan man laver laminerede gulve
  DIY Dørstøbning
  Sådan installeres affaldsdeponering til eksisterende VVS
  Sådan bruges en søjleboremaskine sikkert
  Hvordan man forbereder sig på betonfarvning
  Sådan installeres cementplader på en kælder gulv