Idéer til en baggårdsdæk

Idéer til en baggårdsdæk  Sommertid er det tid til at bygge det perfekte baggårdsdække, så du kan nyde din baghave fuldt ud, så du kan sidde og slappe af med familie, venner og naboer under en fest eller grill. Dækdesign ideer er uendelige, hvilket giver dig mulighed for at skabe det perfekte sted til din familie.

Flydende dæk

Et flydende dæk er en god ide, hvis du lejer eller har til hensigt at tilføje til dit hjem. Et flydende dæk er normalt billigere at lave end et almindeligt dæk, fordi et flydende dæk er lavt til jorden og ikke behøver at have skinner eller stolper. Hvis du allerede har en gårdhave eller dæk lige bag på dit hus, kan du tilføje et flydende dæk længere ud i din gård. Dette giver dig mulighed for at få ekstra plads til siddepladser og underholdning, hvis du har mange besøgende og gæster.

Layered Deck

Et lagdelt eller todelt dæk fungerer exceptionelt godt, hvis du har et to-etagers hjem. Du kan sætte dækket lige ud af et af dine ovenpå soveværelser, så du kan have en smuk balkon, hvorfra du kan drikke din morgenkaffe. Du kan bygge trin, der går ned fra ovenpå dæk til bunddækket. På den måde kan du nyde to forskellige dæk, der kan tjene to forskellige funktioner. For eksempel kan soveværelsesdækket være til privat brug, og det andet dæk kan bruges til gæster.

Circular Deck

Mange boligejere har et traditionelt kvadrat eller rektangulært dæk. Du kan være kreativ og designe et cirkulært dæk. Et cirkulært flydende dæk kan bygges ud i midten af ​​din gård, hvor du kan tilføje plads eller endda en havepavillon, og hver del af gården kan nydes og ses fra centerdækket. Hvis du ikke ønsker en perfekt cirkel, kan du designe et buet dæk til et mere eklektisk udseende.

Anden Artikel

Sådan installeres Wicanders Cork Gulvbelægning
Sådan Rengør Polyurethanskum Off Tooling
Typer af båndsagblad
Sådan fjerner og erstatter en udvendig dør på et hjem
Sådan Bor Concrete
Sådan Bygge Flisebelagt Brusekabine
Sådan Afslut Kælder Gulvbelægning
Sådan appliceres Formica og Laminat
Sådan måles for en tæppepude
Hvordan man designer en dagpleje
Sådan Sprayer Gips Tekstur Med En Luftfri Sprøjter
Hvordan man designer skabe
Den bedste måde at isolere et hus på
Island Countertop Ideer
Sådan installeres Hexagon Tile
Sådan installeres Outdoor Patio Tile
Sådan udskiftes en betonbruser
Sådan installeres en indtrækbar skærm
Installation af Engineered Oak Gulvbelægning
Opbevaring Ideer til hylder