Hvordan man laver en indendørs murvand fontæne

Hvordan man laver en indendørs murvand fontæne 

1.

Forbered vandfaldets installationsområde ved at spile grønbræt, sheetrock eller vandtæt vægbeklædning til din gipsvæg. Fjern tæppet fra projektområdet. Tak plastfolie på gulvet for at beskytte det mod vandlækage. Identificer en tilstødende stikkontakt eller installer en ny stikkontakt dedikeret til strømforsyning af din vandpumpe.

2.

Brug maskeringsbånd til at skabe en oversigt over gulv og vægområde betegnet som din væg vandfald installationsfelt. Placer en plastikforing i midten af ​​området og tag det til gulvet og væggen, så poolen ikke kan skiftes.

3.

Monter tykke gummierør. beslag, ankre eller anden hardware til at fastgøre slangen til væggen, løber den lodret fra bunden af ​​poolen til den højde, du har markeret for at vandet skal bryde ud. Dobbeltkryds slangen for at sikre, at der ikke er nogen krympning fra sektioner, der er fastgjort for tæt på væggen.

4.

Placer en gummibassinforing i vandløbsbassinet, immobiliser den med klip. Fastgør slangen til pumpen, og tag ledningen til gulvet eller væggen. Hæld vand i puljen. Test pumpen for at sikre, at den giver tilstrækkeligt vandtryk til at passe til dine behov, da det er tid til at erstatte en kraftigere pumpe.

Staksten, sten eller andet naturlige elementer omkring bunden af ​​dit vandfald og bygge opad og mod bagvæggen, forbinder sten med det ønskede cementeringsmiddel. Indsæt nogle større klipper, der udskyder med varierede intervaller fra vandfontens bagvæg, for regelmæssigt at afbryde strømmen og afsætte yderligere sprøjtelyde.

Installer planter ved bunden af ​​din vandvandskilde. Vælg levende klatreplanter, hvis der er noget omgivende lys - selv lavt vedligeholdelsesgrønne vinder ikke, hvis lyset er helt fraværende --- eller dekorere vandfunktionen med silkegrønt for at undgå bugs og alger dannelse. Sæt pinde i krammer og krøller på dit vandfald, hvis du bruger levende grønt til at hjælpe med at guide ivy og andre klatrere op ad muren for ekstra skønhed.

Tips og advarsler < / h4>

 • Tag dette tip fra dem, hvis ønske om en livlig vandfald ansporet installationen af ​​en pumpe så kraftig, gulv og møbler modtog hyppige brusere. Gennemfør flere tests, så du er tilfreds med den hastighed, hvormed vandet falder.
 • Himmelen er grænsen når det kommer til at installere dramatiske kontaktpunkter i hjemmet. Hvis du har lyst, plads og færdigheder til at opbygge en indendørs murvand springvand, afgør den sværeste del af projektet, hvor du skal sætte det. risiko. Der er ingen grund til at du ikke kan installere et vandfald i din spisestue eller soveværelse for den sags skyld. Tænk på det område i dit hjem, der fortjener en naturlig makeover og komme i gang.

  Anden Artikel

  Sådan lægger du laminatgulv under dørjambs
  Sådan installeres en laminatgulve trappe
  Sådan tegner du en garage
  Sådan installeres trægulv med negle eller hæfteklammer
  Sådan installeres badeværelse vinyl gulvbelægning
  Hook u0026 Loop Sleeving
  Hvordan man opbygger en indendørs golfkørsel
  Sådan måles Door Trim
  Barn Building Ideas
  Sådan fjerner du beskadiget tapet
  Tile Underlayment Options
  VVS Inspektion Checkliste
  Sådan installeres stiv skorstensliner
  Sådan tilberedes et gulv til linoleum
  Wallboard erstatninger
  Sådan skæres med en sammensat mitsave
  Typer af tagbeklædning
  Sådan justerer du blad på håndværker Bandsav
  Sådan erstatter du brusebad
  Sådan installeres Accuride skuffeskinner