Hvordan man identificerer asbest i gulvbelægning

Hvordan man identificerer asbest i gulvbelægning 

1.

Bestem om gulvet var vinyl eller asfalt og installeret mellem 1900 og 1986. Hent dokumentation om hvornår gulvet blev købt, hvem gulvet blev købt fra, hvem lagde gulvet og hvornår den blev lagt. Hvis det var asfalt eller vinylgulve købt og installeret i løbet af denne tidsramme, er det sandsynligt, at det indeholder en vis mængde asbest.

Brug InspectAPedia's fotoidentifikationsguide til at slå op din vinyl eller asfalt gulv. Rul gennem siden og find datoen for, hvornår du tror gulvet kunne være installeret. Klik på billedet for at forstørre det og sammenligne med dit gulv. Hvis kampen er tæt, er det altid bedst at være på den sikre side og antage, at asbest kunne være til stede i materialet og tage de nødvendige forholdsregler ved håndtering af asbestmaterialer.

3.

Ring til en asbestprøvningsanlæg for at få dem analysere prøven. De vil komme og samle en prøve fra din bolig. Vent et par uger til testresultaterne. De vil være i stand til at fortælle dig i høj grad, hvor stor en procentdel af asbest der er indeholdt i gulvmaterialerne.

Tips og advarsler

 • Ring til asbest fjernelse ekspert og bede dem om at inspicere gulvbelægningen, hvis du er i tvivl om det indeholder asbest eller ej.
 • Sprøjtede eller beskadigede asbestgulve er særligt modtagelige for udslip af luftbåren asbest og udgør en alvorlig sundhedsrisiko for mennesker i miljøet . Tag de nødvendige forholdsregler for at reparere eller udskifte det skadede gulv så hurtigt som muligt.
 • Mens mange asbestholdige vinyl- og asfaltgulve er elastiske og ikke let revnede eller beskadigede, kan spor af asbest sendes luftbårne på gulve, der ser tung trafik eller som bliver aggressivt rengjort. Resultatet af luftbåret asbest er et potentiale for alvorlige sundhedsrisici såsom asbestose eller mesotheliom. Det er vigtigt at identificere dit gulv for at afgøre om det kan have asbest og at reparere eller dække asbestgulv, så det ikke længere udgør en sundhedsrisiko for dem, der lever i miljøet.

  Anden Artikel

  Poleret Betong Gulv Ulemper
  Over Ground Deck Ideas
  Sådan opdateres Moen Bath u0026 Shower Fixtures
  Sådan slår du et lys, der har en lysføler
  Sådan installeres jern jernbaner på uden for cement trin
  TAMKO Roof Shingle Farver
  Projekter til Home Makeover
  Tile Countertop Options
  Instruktioner om, hvordan man installerer en indvendig dørenhed
  Sådan bruges byggemateriale
  Tips om at gå grøn på skolen
  Isolering Installation Tips
  Sådan skærer du en dør i et kælderen fundament
  Log Home Building Bøger
  Sådan Skær Laminat Bordplade Materiale
  Sådan finder du ledige boliger til salg i San Diego
  Idéer til udendørs hjem tilføjelser
  Sådan fjernes klæbende gulvfliser
  Sådan bygger du en dør i en kælder
  Sådan udskiftes Vinyl Siding With Wood