Hvordan arbejder solpaneler om natten?

Hvordan arbejder solpaneler om natten? 

Funktion

Et solpanel arbejder ved at bruge en række solceller fremstillet af et halvledende materiale som silicium. Cellerne fanger fotoner udsendt fra solen og konverterer energien ved at forårsage elektroner i cellen til at blive ledende og at frigive energien som varme. Denne varme bruges til at varme vand eller til at skabe elektricitet, som skal bruges straks eller opbevares til senere brug.

Opvarmningsvand

Den indfangede energi bruges til at opvarme vand, som pumpes gennem solpanelet. Vandrørene og reservoirerne er malede sort for at absorbere så meget varme fra solen som muligt. Varmt vandet føres tilbage til hjemmets normale varmtvandsanlæg og opbevares i en isoleret tank, der er klar til brug i perioder med lidt eller intet lys. Denne type system supplerer hovedkilden til opvarmning af vand i hjemmet. < h2> Producerende elektricitet Nogle typer af solpaneler er fotovoltaiske, hvilket betyder, at de producerer elektricitet direkte. Denne type panel anvendes til soldrevne biler eller vejskilte. Den producerede elektricitet er opbevaret i batterier eller batterier og kan være brugt til at drive elektriske motorer og systemer selv i mørketiden. Når batterierne er opbrugt, vil solpanelerne ikke kunne producere mere energi, før de fanger nok af solens stråling.

Nye teknologier

Solpaneler kræver sollys til at fungere med deres maksimale effektivitet, men de er i stand til at arbejde på overskyede dage. Videnskabelige gennembrud i produktionen af ​​nye materialer gør det muligt for nogle solpaneler at arbejde i meget lavt lys. Ved hjælp af silicium og en eksperimentel krystalforbindelse kan solpaneler fremstilles, der er op til 40 procent mere effektive end traditionelle silicium-eneste paneler. Det er tvivlsomt, at der altid vil være et solpanel, der er i stand til at producere elektricitet i fuld mørke.

Fremtiden

Efterhånden som verdens efterspørgsel efter energi øges, er behovet for mere effektive måder at imødekomme disse behov Fossile brændstoffer forventes at begynde at løbe i midten af ​​det 21. århundrede, hvilket gør vedvarende energi kritisk som en kilde til elproduktion. Solenergi spiller en vigtig rolle inden for vedvarende energisektoren og med mere effektive teknologier, der muliggør mere af solens s energi, der skal omdannes til magt, vil det give samfundene nok energi til at holde lysene igennem natten. Installation af solpaneler i dit hjem kan hjælpe med at reducere dine energiregninger ved at dreje den energi, der er fanget fra solen, til ren vedvarende energi. Der er mange forskellige løsninger til at give denne energi fanget fra solen. Væsentligt er der to typer solpanel systemer, et varmevand og den anden producerer elektricitet.

Anden Artikel

Sådan Remodel Badeværelser
Spånplade Vs. Træ
Sådan installeres Cedar Shake Shingles på et tag
Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser?
Sådan forsegles en flisebruser i hjørnerne
DIY: Keramiske gulvfliser
Fjernelse af gamle badekar
Ulemperne ved Radio Water Meters
Texas Septic System Regulations
Sådan installeres Vanity Mirrors
Sådan textureres en væg med fælles forbindelse
Tilslutning af to støbekroner
Sådan øges forfængelighed højde
Sådan installeres V-Cap Tile
Ny teknologi til huse
Sådan tilføjes hylder til et skab
Hvordan forsegler jeg lap sidespor?
Billige Gulvværktøj
DIY Lav en forlængerledning til svejsere
Sådan laver du en garagehylde