Hvad er hårdheden af ​​bambus gulve?

Hvad er hårdheden af ​​bambus gulve? 

Definition

Bambus er ikke teknisk et træ, men et græs, der vokser meget hurtigt og har tendens til at forny sig om kun få år. Dette græs er skåret ned og opdelt i tykke tråde af bambusfibre. Denne fiber sættes så sammen igen for at danne planker og sammenlåsningsbrædder, der anvendes til gulvbelægning. Denne proces gør sædvanligvis bambus blødere end ægte hårdttræ, men også billigere.

Naturligt

Naturlig bambus har en hårdhedsgrad på ca. 1.400, hvilket kan sammenlignes med skov som hvid eg, aske og australsk cypres. Det er ikke så blødt som bløde skove som gran eller fyr, men det er blødere end de fleste hårdttræer, der anvendes til gulve som rød eg, ahorn og mahogni.

Carbonized

Carbonized bamboo er blevet gennemført gennem en proces, der udsætter bambus til intens varme og pres. Dette krystalliserer de resterende sukkerarter i fiberen og gør bambus mørkere. Bambusgulve er tilgængelig i mange nuancer takket være denne krystalliseringsproces. Men kulsyreholdig bambus er også blødere end normal bambus, med en rating på ca. 1.120, som er tættere på bøg og hjerte fyr end hvid eg.

Vævet

Vævet bambus består af bambus tråde, der er vævet sammen for at øge sin styrke. Bambusstrenge kan gøres meget hårdere, hvis de væves over hele brættet, og vævede bambusgulve har en hårdstyrke på mellem 1.500 og 2.000, svarende til de hårdttræer, der anvendes på gulve.

Andre faktorer

hårdhed af bambus afhænger af mere end blot hvordan det er lavet. Ældre bambus har tendens til at være sværere end umodne bambus, når den skæres. Bambus med lavere fugtindhold er hårdere end bambus, der stadig har en høj procentdel af fugt i sine fibre. Bambusgulve blandet med andre typer gulve, som spånplader, bliver ofte sværere end rent bambusgulv. Gulvhårdhed bestemmer, hvor nemt det kan bukkes eller ødelægges med kraft. Hårdheden påvirker gulvets holdbarhed. De, der installerer gulve, der håndterer en masse fodtrafik, vil måske vælge materialer med højere hårdhedsgrader. Den fælles skala viser PSI eller pund pr. Kvadrat tomme, som gulvet kan tage, før det brydes . Dette er en nyttig indikator for styrken af ​​bambus og lignende gulvmateriale.

Anden Artikel

Sådan lægger du parket selvklæbende vinylfliser
Sådan installeres et toilet i et hjørne
Forskellige typer træ døre
Sådan erstatter du brusebad
Sådan fjerner du en linoleumgulv
Sådan bygger du en ild i en pejs Indsæt
Marmor Gulvfarver
Sådan Bend Aluminium på en sidesporbremse
Sådan isoleres en kælderen glød
Sådan laver du gipsvæggen ud for et vindue
Brug af gipsværktøj til at gøre klapbørstelofter
Sådan laver du en vindmølle til krafthuse
Hvordan forsegler jeg lap sidespor?
Sådan appliceres Formica og Laminat
Sådan limes tæppe til træ
Sådan Bygge Flisebelagt Brusekabine
Sådan Bestiller Vinyl Siding
IBC Midlertidige Bygningskrav
Hvordan man laver træ tøjlinje polakker
Sådan Remodel et loft soveværelse