Definitionen af ​​PVC-rør

Definitionen af ​​PVC-rør 

Definition

En PVC er et plastrør lavet af PVC eller polyvinylchlorid. Dette rør bruges mest til koldvandsfordeling i lukkede eller udluftede situationer. Når den udsættes for høj varme, som brand, smelter den hurtigt. Det er stivt og stærkt, og det varer lang tid.

Holdbarhed

I modsætning til metal, rører ikke PVC-rørene i løbet af tiden. Den primære metode til slitage er ved udsættelse for sollys og varme, som begynder at kæde røret og forårsage skade. Derfor anvendes PVC-rør normalt under jorden eller i kældre, hvor der er ringe lys for at beskadige rørene.

Historie

PVC blev først opfundet i 1912 af Fritz Klatte, en tysk kemiker. Men han vidste ikke, hvad han skulle gøre med det, så hans patent udløb. I 1926 skabte Waldo Semon det samme stof og fandt ud af, at det var et stort vandtæt materiale til brusegardiner. PVC-rør blev mest populær i 1970'erne og blev brugt i næsten hvert hus og byggede til VVS-formål. PVC-materialet selv eksploderede også i popularitet og blev brugt til bilplader, linoleum og sidespor.

PVC-risici

Polyvinylchlorid kan være et almindeligt byggemateriale, men det gør det ikke sikkert. Børn er særligt i fare. PVC kan komme ind i moderens mælk eller livmoderen fra lige ved at være omkring PVC. Det kan også komme ind i børnenes mad. PVC er kendt som kræftfremkaldende og indeholder ofte andre giftige kemiske stoffer som cadmium og bly. Eksponering kan føre til hjerneskade, for tidlig og nedsat udvikling under puberteten og sædskade.

Alternativer

Et alternativ til PVC-rør er lerbaseret rørledning. Den største bekymring med disse rør er prisen. De koster meget mere, men varer fire til fem gange længere, og de har ikke de giftige elementer forbundet med PVC. Hvis du nogensinde har besøgt en hardware butik, har du sikkert set en sektion med lange, hvide plastrør af forskellig bredde. Disse er PVC-rør. PVC-rør anvendes i skoler, huse og alle typer bygninger primært til koldt vanddistribution. PVC hjælper med at holde omkostningerne nede, da det er et billigt materiale, men der er også nogle bekymringer om sikkerhed tilskrives PVC.

Anden Artikel

Hvordan man borer fire huller i en bordplade til et køkkenhaner
Typer af Drill Chucks
Sådan Lay Stone Floor Tile
Den bedste måde at skære loftfliser på
Anvendes til en Die Grinder
Sådan skæres en counter top til en vask
Hvordan man laver travertinfliser
Hvordan man laver et rampe for skatere
Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
Installation af køkkenbordene
DIY cykel opbevaring rack
Sådan forbedres effektiviteten af ​​pejse
Sådan erstattes ansigtet af et bad forfængelighed
Sådan installeres Rough-Cut Cedar Board u0026 amp; Batten Siding
Sådan Strip Concrete Sealer
Instruktioner til installation af trægulve
Hvordan man maler udvendigt hus Trim
Composite Decking Typer
Sådan bruges en Pneumatic Floor Nailer
ADA-parkeringskrav