DIY træ loft

DIY træ loft 

1.

Find alle loftbjælkerne i rummet ved hjælp af en elektronisk studfinder. Marker dem med en blyant og brug niveauet til at markere hver linje helt over loftet.

2.

Mål kanten af ​​loftet langs din startvæg med et målebånd ; den skal løbe tværs i forhold til bjælkerne. Markér målingen på en træpladeplank. Skær planken ved hjælp af en gips så.

3.

Placér planken langs kanten af ​​loftet, med den rillede side mod loftet. Forlad et 1/2-inch mellem planken og sidevæggen. Sikre planken ved at skyde negle med neglepistolen gennem den flade overflade af brættet, to ad gangen, på hvert punkt, hvor planken krydser en loftbøjle.

4.

Mål og skære næste bord. Tilslut det til den første plank langs sin kant og kant. Sikre det ved at skyde en negle gennem siden opad i loftet, ved hvert punkt, hvor den krydser en bjælke. Dette vil skjule nailheadsne, når de andre planker er installeret.

5.

Gentag for hver plank indtil du har krydset hele loftet. Skær langs længden af ​​den endelige plank ved hjælp af et bord så, at det passer med en 1/2-tommers kløft ved væggen. Monter loftsbeklædningen over hullerne på begge sider af loftet, skær trimmen på midsaven og monter den med trimspikpistolen.

Tips og advarsler

 • I ældre hjem er loftet måske ikke helt firkantet, hvilket betyder at pladerne vil have forskellige længder. målebånd, at de alle vil være lige lange, kan du klippe dem alle på én gang.
 • Brug beskyttelsesbriller, når du bruger miter og bordsager.
 • Loft er normalt bygget ved hjælp af gipsvæg, gips, fiberfliser eller andre fremstillede materialer. Men du har også mulighed for at bruge træ på dit loft, hvilket kan være en dramatisk ændring fra standardlofterne. Træloftplankering ligner trægulve, fordi den er forbundet langs siden med spidsfræsning, men er lavet af lysere træ, da det ikke behøver at lægge vægt. At installere et træloft selv er et alternativ til at have det er professionelt installeret.

  Anden Artikel

  Hvordan man går grøn med apparater
  Sådan installeres Rough-Cut Cedar Board u0026 amp; Batten Siding
  Sådan behandles Bare Wood
  Hvordan man opbygger garage vægskabe
  Sådan installeres løvtræ på en betonplade
  Indbyggede lys ideer
  Sådan forbedres skorstensudkast
  Texas Septic System Regulations
  Sådan måles radius for bøjning af plademetal
  Handicappede krav til toiletter
  Hvordan man laver et hovedgærde med hylder
  Sådan formes cement trapper
  Hvordan man forbereder sig på betonfarvning
  Hvordan rengør jeg en kugleskruebærer?
  Sådan bruges en vinkel finder du
  DIY Flise Mosaic
  Typer af grønne hjem
  Installation af præfabrikerede laminatbord
  Hvordan man designer en loft konvertering
  ADA Striping Regulations