DIY Gulvinstallation

DIY Gulvinstallation 

1.

Fjern de eksisterende gulve i stuen, hvor du vil installere den nye etage. Gulvtæpper skal rives helt ud, herunder sømbjælkerne, der sikrer kanterne på plads. Tærskler i døråbninger skal skrues af. Vinyl- og linoleumgulv kan efterlades på plads, med hårdttræsgulvet installeret over det eksisterende gulvbelægning. Gulvet skal have mindst et 1/2-tommers mellemrum mellem hver væg og løv eller laminatgulv.

2.

Klargør undergulvet ved at anvende en skumbelægning eller spredningsplanering sammensatte på højtliggende områder. Undergulvet er det område, der ligger under dit hårdttræsgulve. Undergulvet kan være beton eller bestå af flere stykker krydsfiner.

3.

Dæk gulvet med plastunderlaget. Plastunderlaget tjener som en fugtbarriere mellem undergulvet og hårdttræ eller laminatgulv. Tykkere sorter af underlag er tilgængelige til betongulve, og der findes en tyndere sort til krydsfiner.

4.

Opret din første række af gulvplanker ved at forene gulvplankerne langs en startvæg. Plankerne skal løbe i længderetningen over rummet, lodret til hovedkilden til lys, hvis det er muligt. Plankernes spidsspor skal vende væk fra væggen. Tryk hvert stykke på plads med en tappeblok og hammer.

5.

Tryk stykker sammen ende til ende og side til side, indtil gulvet er færdigt. Gulvplanker skal skæres med et stiksav eller en cirkelsav, der svarer til målingerne af gulvet i nogle områder.

Tips og advarsler

 • kræver også slibning inden gulvinstallation. Ujævne områder kan medføre, at dine trægulve svækker eller bliver revnet.
 • Brug en pry bar eller klo hammer til at fjerne eksisterende nagelstænger eller nogen neglehoved, der stikker op fra underfloorens overflade.
 • Trægulve, der ikke har spærre og spærreanlæg, kræver en flammehæmmer og gulvbelægninger til sikring af hver plank.
 • Gab mellem væggene og gulvene giver mulighed for ekspansion på grund af sved. Dette område vil blive dækket af støbning installeret i bunden af ​​hver væg.
 • Brug altid korrekt sikkerhedsudstyr, når du arbejder med en båndslibemaskine eller fjerner gamle vinylgulve. Små træpartikler kan forårsage åndedrætsirritation, og ældre vinylgulve indeholder i nogle tilfælde asbest.
 • Trægulve giver betydelig værdi og et attraktivt udseende til et eksisterende hjem. Fabrikanter af hårdttræsgulve har gjort installationsprocessen enklere end nogensinde med nye produkter som laminatgulv og sammenlåsningsstykker, der eliminerer mange af de besvær, der er forbundet med ældre metoder. Laminatgulve og nye trækompositter giver også fordelene ved overkommelighed, lethed ved vedligeholdelse og større modstand mod skader fra fugt, meldug og insekter. Trægulve er holdbare og kan vare så længe som hjemme. Boligejere kan spare hundredvis af dollars ved at installere gulvet selv.

  Anden Artikel

  Keramisk flise mod Vinyl Gulvbelægning
  Sådan installeres en Kobberplade Backsplash i et køkken
  Sådan tegner du en dampbad
  Typer af maling blandere
  Sådan bygger du et overskrift over en indvendig dør
  Tips til isolerende Crawlspace Walls
  Sådan Skær Fiber Glass Duct Board
  Sådan installeres laminatark over eksisterende bordplade
  Hvordan man maler udvendigt hus Trim
  Sådan blandes gamle fliser med nye trendfliser
  Farvede betoninstruktioner
  Liste over værktøjer til byggeri
  Badeværelse Countertop Farver
  Sådan installeres en granit skivebord
  Sådan udskiftes en vaskemaskine i et toilet
  Sådan fjerner du beton på værktøjer
  Sådan installeres Rough-Cut Cedar Board u0026 amp; Batten Siding
  Sådan installeres husholdnings tæppe
  Anvendes til en Die Grinder
  Tømrerværktøj