Bulldog Front End Loader Information

Bulldog Front End Loader Information 

Grundlæggende

Frontlæssere er hydraulisk drevne skovle, der er fastgjort til traktorens forende via rammen og artikulerer 'arme'. Front-end læssere bruges som regel til at flytte og distribuere snavs, grus og snavs. Kompetente operatører kan også bruge kuglens kant som et klinge til graderingsarbejde.

Modeller

Bulldogs 2010-serie af frontlæssere bestod af seks modeller designet til at passe til en række mellemstore traktorer Bulldog 282 er den mest basale model med en solid fire fod bred skovl og en maksimal løftehøjde på 82 tommer. Bulldog 289 er den største model, der har en 6 fods bred skovl og en 118-tommers løftehøjde. To versioner af Bulldog 285 og 287 modeller passer ind imellem disse specifikationer.

Hydraulikrammer

Bulldog 285 og Bulldog 287 modellerne tilbydes i to hydrauliske konfigurationer. Standard firevejs opsætningen følger den traditionelle løfte- og hældningsmetode for bevægelse af jorden.Højden af ​​lift og grad af hældning varierer efter model. Den nyere seks-vejs konfiguration integrerer en split bucket, som har den ekstra evne til at åbne som et sæt kæber i stedet for at være en solid scoop. Små og mellemstore traktorer er uundværlige dele af udstyr til ejere af hobby gårde og store landlige ejendomme. Redskaber og vedhæftede filer, som Bulldog-mærke-frontlæssere, reducerer dramatisk den tid og den indsats, der kræves for at opretholde disse egenskaber.

Anden Artikel

Hvordan man identificerer asbest i gulvbelægning
Hvordan man laver PVC udendørs møbel
Hvordan man laver et rampe for skatere
Hvordan male badeværelset
Ontario Government Renovation Grants
Fluorescerende lyspærer fakta
Sådan Bygge Et Forfængelighed Base Skab
Idéer til køkkenliv
Sådan finder du badeværelse opbevaring
Hvordan man bygger en fritstående pejs
Sådan fjerner du beskadiget tapet
Sådan keramiske fliser en trappe
Sådan isoleres en kælderen glød
Hvordan man opbygger en Cedar Closet
Pneumatisk indramning og tagdækning
Sådan tegner du en garage
Hvordan man designer en toscansk perle
Stil af Udvendig Trim
Tips til isolerende Crawlspace Walls
Sådan installeres tæppeblokke