Billig badeværelse renovering ideer

Billig badeværelse renovering ideer  Remodeling dit badeværelse kan koste mere end du tror. Afhængigt af dit budget kan du endog erstatte de forældede fliser eller tapet. Du skal finde mindre ændringer, der får rummet til at se bedre ud uden at tømme din tegnebog. Renovér dit badeværelse ved at fremhæve de områder, du kan lide og finde måder at skjule de ting, du ikke kan lide.

Tilføj opbevaring

Tilføjelse af alternativ opbevaring er en billig måde at ændre udseendet på dit badeværelse. mindre plads, brug kurve placeret rundt i lokalet til at opbevare ekstra håndklæder og andre badeværelsesprodukter. Brug metalkurve til en mere moderne følelse eller kurvekurve til et traditionelt udseende. Tjek clearance-sektionen i din favoritbutik til budgetvenlige gardinholdere, som håndklædestativ er nogle gange dyre. Tilføj en gardinstang, der ligger på parentes, for at holde flere håndklæder ved siden af ​​badekar eller bruser.

Skift dine skabe

Når du begynder at se på nye stykker til dit badeværelse, vil du find at selv enkle frysere er for dyre for et lille budget. Ændring af dine kabinets udseende ved at male er en simpel og billig løsning. Brug almindelig hvid eller elfenben maling for at gøre rummet se større, eller vælg en lysere farve, der virker med flisen på badeværelset. Alternativt kan du skifte hardwareskabinet. Boligforbedringsbutikker tilbyder skuffetrykker og knapper til at passe til næsten alle typer kabinetter. Mål afstanden mellem hullerne bag på hver skuffe og kig efter hardware i denne størrelse. Skru blot den eksisterende hardware og skru på de nye stykker. Husk, hvis du maler kabinetterne og tilføjer ny hardware, fjern de eksisterende stykker, maler og tilføj den nye hardware.

Farve vægge

IVillage foreslår at finde måder at holde eksisterende fliser på og finde måder at arbejde på. omkring dem. Find en farvefarve, der virker med flisens farve på dit badeværelse. Brug malingen til enten at markere den eksisterende flise eller tone ned i skyggen. For eksempel, hvis du har lyse \ gule fliser, bruger en mørkere farve på væggene som skovgrøn, fremhæver fliserne og gør det til midten af ​​rummet. Ved hjælp af en lysere farve som creme eller en anden nuance af gul, hjælper det med at tone ned farven på flisen ved at gøre hele væggen en skygge. I stedet for at erstatte formstøbningen eller bundpladerne, maler du dem i en gratis nuance. Det giver hele værelset et nyt udseende.

Anden Artikel

Sådan måles radius for bøjning af plademetal
Hvordan man opbygger et ophængt loft
Hvordan man designer en dagpleje
Installation af radiant gulvvarmeplade på pladen
Sådan installeres en skibsvask i din granitbord
Sådan passer Cedar Shingles
Instruktioner til fjernelse af keramiske fliser
Installationsvejledning til fladt tag
Hvordan man designer en toscansk perle
Opbygning af en forbrændingspanel
Sådan installeres Beadboard Panel over flise
Hvordan man laver travertinfliser
Sådan installeres en amerikansk standard vandhane
Sådan fjerner du beskadiget tapet
Sådan installeres V-Cap Tile
Sådan sammenligner du energibedrifter i Houston, Texas
CCD støvfjernelse
VVS Inspektion Checkliste
Hvordan man maler udvendigt hus Trim
Udvendige Vinyl Siding Farver