Wood Backsplash Ideer

Wood Backsplash Ideer  Boligejere har brugt mange materialer til backsplashes, såsom fliser, marmor og sten. Hvis du leder efter en anden, men alligevel traditionel stil til din backsplash, skal du overveje at bruge træ. Træbagplader går typisk godt med bænkplader, men de kan gå godt med bordsplader uden træ, afhængigt af materiale, farve og den type træ, du bruger til backplash.

Slagterblok

Nogle boligejere og køkken designere har vendt sig til slagterblok som en billig bordplade materiale. I stedet for at bruge et andet materiale til backsplash har disse boligejere udvidet slagterblokken op for væggen for at skabe en backsplash. Ligesom slagterbænkbænke skal du rengøre træet regelmæssigt, eller det vil bære bakterier. Over tid kan overflade af slagterblok blive ridset og dinged, afhængigt af den type træ du bruger. Genopretning af slagterblokken kræver noget slibning, inden du påfører et nyt lag af finish. Den gode nyhed? Slagterblok vil se sig revitaliseret efter overfladenes overflade, så det bliver attraktivt i mange års brug.

Genvundet træ

For dem der er bekymrede for at formindske verdens træbefolkning, se muligheden for at installere en backsplash lavet af genvundet træ. Nogle køkkendesignere hævder at bruge træplanker lavet af genvundet træ, men du kan tjekke med Forest Stewardship Council for at sikre, at producenten faktisk genvinder træ. Hvis du har bekymringer om at trække træet bagud med et træ bordplade, kan du enten søge efter genvundet træ bordplader eller du kan bruge andre materialer, der passer godt med træ, såsom ler eller cement.

Træfliser

Læg eller fliser til fliser Opret en træbagplade med et geometrisk mønster. Nogle butikker bærer en række firkantede træstykker, som du kan bruge til at skabe din backplash. Hvis du ikke kan finde noget forskåret træ i butikkerne, kan du lave dine egne træfliser hjemme. Ved brug af et stiksav og forskellige typer træ, skåret ud firkanter enten store eller små. Lim disse stykker sammen for at danne et mønster eller for at skabe en tilfældig blanding af træfarver og -typer.

Anden Artikel

Sådan påføres Vinyl Tile Over Ceramic Tile
Anvendes til en Die Grinder
Cavity vægisoleringsmetoder
Sådan installeres køkken tællere
The History of Cavity Wall Insulation
Trappe Rail krav
Hvordan man laver gulvlaminatgulv
Sådan fjerner du beskadiget tapet
Sådan Vandtæt En Brusekabine
Elværktøj til nedrivningsarbejde
Hvad er fordelene ved træskruer?
HVAC Duct Shaping Tools
Stone Tile Ulemper
Tub Rengøringsværktøjer
Sådan kører du en tegelsave
Sådan Bygge Flisebelagt Brusekabine
Procedurerne for belægning i et plastpulver
Tips til marmor gulve
Sådan Renew Keramisk Tile
Sådan bruges en søjleboremaskine sikkert