Vinyl sidespor Vs. Fiber Cement

Vinyl sidespor Vs. Fiber Cement 

Egenskaber

Fibercementbelægning er en komprimeret sidespor fremstillet af pulveriseret cement med tilsætning af cellulosefibre. Fibercement siding er tilgængelig i forskellige bredder, designet til at replikere udseendet af hårdttræ sidespor. Traditionel fibercement siding kræver maleri, men nogle nyere sorter omfatter en bagt farve udvendig.

Vinyl sidespor kommer i 12 fods sektioner, i en række farver og bredder. Hver sektion har en neglebånd øverst og en stiv læbe i bunden, så de installerede sektioner kan snappe sammen for yderligere vejrbeskyttelse.

Fordele

Fibercementbelægning kan tilbyde boligejer en ekstra isoleringsværdi på husets vægge. Siding boards er stærke og holdbare, og når de installeres korrekt, de giver en ret, slank linje i hjemmet. Glasfibercement sølv absorberer og holder maling sikkert. Vinyl sidespor er let og koster mindre end fibercement sidespor eller stål sidespor. Den er tilgængelig i en regnbue af farver med mix-and-match trim, soffit og tilbehør til et færdigt udseende omkring døre, tagline og vinduer.

Installation

Vinyl sidespor er brugervenligt, når det kommer til installation Med spikere og snap-in-installation kan selvstændige boligejere, der har en lille konstruktionskendskab, installere vinylsider. Vinyl sidespor hænger fra negle, der strækker sig lidt væk fra boligen. Fibercement installerer tæt på boksen under, og præcis skæring er nødvendig for et professionelt udseende. Installation af fibercement siding er bedst overladt til fagfolk. Begge sidestykker installeres over en dampspærre, der fastgøres til husets boksning, såsom fugtbestandigt husindpakning.

Omkostninger

Vinyl sidespor er billigere at installere end fibercement sidespor. Siding4u.com foreslår at, fra og med juni 2010, arbejde og materialer, der kræves for at installere 100 kvadratfod af økonomisk kvalitet, løber vinylsider i gennemsnit på $500. Arbejd og materialer til samme mængde fibercementbelægning er i gennemsnit $600.

Overvejelser

Vinyl sidespor kan knække, især når udendørs temperaturer er frigid, hvis ramt med en kugle eller et andet objekt. Reparation af beskadiget vinyl sidespor er vanskelig, fordi hvert afsnit over det beskadigede område skal fjernes på grund af låsesystemet. boksen kan den udvikle et bølget udseende.

Medmindre du køber fibercement-sidespor med bagt farve, skal du efterhånden genfortynde sidesporet. Yderbeklædning leveres i mange stilarter, hvor vinyl og fibercement er to af de mest almindelige. Begge disse sidestykker har deres fordele og ulemper, og dit budget og stilfølelse vil være med til at bestemme hvilken der passer til dig. Når du handler til sidespor, gør du en investering i dit hjems værdi. Vinyl sidespor og fibercement sidespor er forskellige i nogle aspekter, men begge kan give et elegant udvendigt til dit hjem.

Anden Artikel

CCD støvfjernelse
Sådan fjerner du en glasfiber badekar
Sådan installeres Cedarbeklædning
Sådan udskiftes en lys boks i et gipsloft
Sådan installeres Sky Lights
Sådan bruges en våd tegelsave
Sådan slår du et lys, der har en lysføler
Sådan dækker du en mursten pejs med gipsvæg
Do-it-Yourself Indbyggede skabe
Sådan installeres badebade surrounds
Sådan finder du fugtindholdet i træ
Badeværelse Forbedring Idéer
Indbyggede pejs ideer
Sådan justeres Starrett Micrometers
Retningslinjer for opførelse af udendørs pejse
Sådan konverteres en dresser til et bad forfængelighed
Sådan installeres en betonbord
DIY dørknap
Sådan installeres Vanity Mirrors
Forskellige materialer til isolering