Vinterisoleringstips til ældre boliger

Vinterisoleringstips til ældre boliger  Opvarmning brændstof omkostninger er en stor vintermåneders udgift. Hvis du er klog over at presse hver øre værd af varme ud af dit brændstofbudget - især for ældre huse - kan du spare tusindvis af dollars og stadig være behagelige om vinteren. Der er enkle og billige foranstaltninger, som du kan tage for at bruge mindre brændstof, hold den opvarmede luft i og hold den kolde luft ud.

Brug mindre brændstof

Varmeprocessen mellem dit hus og omverdenen afhænger af forskellen mellem indvendige og udvendige temperaturer. Isolering hjælper med at forhindre denne overførsel, men jo mindre forskellen er, desto mere effektiv er isolationen. Du kan ikke kontrollere udetemperaturen, men du kan styre forskellen ved at sænke indetemperaturen. Sluk termostaten - især om natten og når ingen er hjemme. Dette vil sandsynligvis kræve iført mere tøj indendørs. En anden brændstofbesparende foranstaltning er at sænke temperaturen på vandvarmere og reducere det tidsforbrugte brusebad - den store varmtvandsaktivitet i de fleste boliger. Indpakning af udsatte vandledninger er også en god idé - især rør, der forbinder vandvarmeren.

Opbevaring af opvarmet luft

Isolering er en vigtig del af at holde den varme luft inde. Weatherstrip omkring døre og vinduer og tilføj ekstra isolering på loftsrum og vægge. Loftet isolering bliver komprimeret gennem årene og kan forbedres betydeligt ved blot at lægge mere isolering over den eksisterende isolering. Undgå at bruge fans - især udstødningsventilatorer - da disse ofte flytter varm luft ud af huset. Hvis du ikke bruger pejsen, skal du lukke spjældet og forsegle skorstenen med et stykke isoleringsklippe for at passe til skorstenen nøjagtigt - spjældet gør aldrig en lufttæt tætning - især i ældre hjem. Hvis huset har kælder- eller krybningsrum, skal disse også isoleres.

Isolering

Efter at have sænket indendørstemperaturen og forhindrer tab af varmluft, er isolering nøglen til at forhindre uønsket varmeoverførsel. Husets isolering er den mest oplagte, men der er andre aspekter af isolering, der ikke er så indlysende. Personlig isolering (ekstra tøj) forhindrer varmeoverførsel mellem din krop og husluften. Flytte stole og borde, så de støder op til indvendige vægge i stedet for ydre vægge gør også en bemærkelsesværdig forskel. Drejning af tæpper i gobeliner (sætter dem på væggene) er et isolationstrick, der går tilbage i hundreder af år. Gå gennem huset med et udsat stearinlys - sørg for at gå langsomt forbi døre og vinduer - er en effektiv måde at finde ud af, hvor udkastene er. Disse steder er hvor du har brug for mere isolering.

Anden Artikel

Vinyl Siding Design Idéer
Sådan bruges flise udenfor
Fordele ved Bruseenheder versus Cast-Iron Tubs
Sådan fjerner du et vægpanelbad
Sådan konverteres en dresser til et bad forfængelighed
Idéer til køkkenliv
Hvordan forsegler jeg lap sidespor?
Sådan installeres Sheetrock korrekt
Installation af køkkenbordene
Sådan ændrer du en kranelygte
Hvordan man bygger en fritstående pejs
Sådan installeres en 3 Piece Tub Surround
Små badeværelsesbelysning ideer
Mobile Home Parks nær Gainesville, Texas
Konstruktion Impact Tools
Hvordan man opbygger et to-tier skab
Fjernelse af linoleumlim fra hårdttræ
Indbyggede lys ideer
Sådan fjerner badekar
Sådan Strip Concrete Sealer