Tile Cutter Værktøj

Tile Cutter Værktøj  Udsigten til at skære en lige linje, en kurve eller et hul i fliser kan forstyrre det uinitierede fliserlag. Heldigvis findes en række hånd- og elværktøjer til at hjælpe flisinstallatører med fliser rundt om hjørner, rør, ledninger eller endda toiletter. Når du er bevæbnet med kendskab til de typer af fliseredskabsværktøjer, kan du vælge det rigtige værktøj til at hjælpe dig med at skære fliser for at passe rundt om enhver forhindring.

Fliseudskærer

Fliseafskæreren anvender muskelkraft til at score og snappe fliser. Dette let bærbare fliser skæringsværktøj har en flad, stabil base, hvorpå fliser hviler. Operatøren trykker værktøjets håndtag nedad og sænker en karbidbelagt skive på flisens overflade. Værktøjets håndtag er fastgjort til en skinne og, når operatøren skubber håndtaget nedad og fremad, skaber karbidskiven en lige score over flisenes overflade. Når det er scoret, giver et særskilt træk ved håndtaget operatøren mulighed for at trykke imod og rense skarpt fliserne. Denne type skærer fungerer godt med keramik og nogle porcelænfliser.

Flisesave

Elektriske saws spinder slibende, cirkulære fliser. Fliseskæringssave kan enten være 'tør' eller 'våd'. Vådsager cirkulerer vand over skæringsområdet for at afkøle bladet og fliserne og tilskynde til rene, glatte udskæringer. Tørsave anvender et cirkulært blad uden hjælp af vand. Kraftsegelsave forekommer i både håndholdte og bordmonterede sorter, de tidligere anvendelige til transportabilitet og vanskelige situationer, og sidstnævnte er effektivt til hurtigt at skære store mængder flise.

Flisehåndtag

Nippers er en dobbelthåndteret hængslet værktøj brugt til at chip, eller 'nip' væk på fliser. Udseendet af dette værktøj ligner kanal-lås tang. Værktøjet har to indadvendte klinger placeret rundt om en flise. Tryk på værktøjets håndtag sammen styrker tanden mod hinanden og spåner en klump væk fra flisen.

Coping Saw

Copsagens udseende ligner et lille hacksåg - et håndtag fastgjort til en dyb C - eller U-formet ramme over bunden, der løber et blad. Disse sav klippe en lang række materialer, og når de er udstyret med et slibende eller karbidbelagt blad, er de vant til at skære kurver og usædvanlige linjer gennem fliser.

Jigsaw

Den elektriske drevs motorsag et blad i en frem- og tilbagegående bevægelse, det sager frem og tilbage. Dette værktøj, som håndsagen, bruges til at skære flere materialer og, når det er udstyret med et slibende eller karbidbelagt blad, skærer kurver og usædvanligt formede linjer gennem fliser. h2> Hulssave Denne kraftboreholder ligner en lang cylinder med slibemateriale eller tænder i den ene ende. Igen anvendes slibe- eller karbidbelagte hulsave til fliser, mens alternative typer skår træ og metal. Hullet sav er brugt til at skabe præcise huller gennem fliser, som dem der kræves til VVS eller elektriske linjer.

Anden Artikel

Fjernelse af gamle badekar
Hvad er en Gable Dormer?
Sådan installeres en Vinyl Tile Foor
Sådan forbedres effektiviteten af ​​pejse
Typer af skruer og deres anvendelser
Hvordan man designer en toscansk perle
Sådan installeres Rough-Cut Cedar Board u0026 amp; Batten Siding
Sådan installeres Cedarbeklædning
Sådan udskiftes Door Trim
Typer af Udvendig Stucco
Sådan bygger du konkrete fodspor
Procedurerne for belægning i et plastpulver
Mdf farer
Badeværelset Redecorating Tips
Marmor Gulvfarver
Sådan laver du gipsvæggen ud for et vindue
Sådan installeres stiv skorstensliner
Sådan keramiske fliser en trappe
Sådan tegner du et badeværelse hjørne
Sådan male Home Exterior