TAMKO Roof Shingle Farver

TAMKO Roof Shingle Farver  En producent af helvedesild og andre tagprodukter, har TAMKO været i drift i over 60 år. Afhængigt af stilen, alderen på dit hjem og dit budget har TAMKO mange forskellige helvedesild til at opfylde dine behov. Uanset om du bruger komposit skifer eller shake, lamineret eller 3-taps asfalt eller stål, kommer TAMKOs helvedesild i mange forskellige farvevalg.

Sammensatte skiferørsler

TAMKOs sammensatte skabelon er fremstillet af Lamarite , men ligner naturlig skifer. Lamarite-kompositmaterialet er brandsikkert, slidstærkt og giver levende farver. De kommer også i forskellige designformer og størrelser for at skabe dit eget udseende. Farverne omfatter: Skum grå, Mulberry, Midnat sort og skifer grønt.

Sammensatte Shake Brødsler

Den sammensatte Shake Briller, som TAMKO producerer, giver illusionen og skønheden i ægte træ uden sikkerhedsproblemer. Farverne er levende, helvedesildene er holdbare og de er brandhæmmende. TAMKOs sammensatte shake-helvedesild kommer i tre farver: due grå, forvitret træ og cedertræ.

Laminerede asfaltskifter

TAMKOs laminerede asfaltskifter er slidstærke, kommer i mange farver og er brandhæmmende. De kommer i en række klassiske og naturlige farver. Heritage Vintage-linjen kommer i fossilt gråt, redwood, forvitret træ, prærieguld, rustik fyr, kastanje eller trækul. Heritage 50, Heritage 30 og Heritage XL linjens farver varierer afhængigt af region i det land, du bor i. Besøg deres hjemmeside (se ressourcer) eller ring for at tjekke farvetilgængelighed i dit område.

Briller

TAMKOs Metalwork s stængel kan bruges til både kommercielle og boligejendomme. De er slidstærk, brandhæmmende og leveres i forskellige farver, herunder 'kølige farver', som gør et tag mere energieffektivt. Metalværket AstonWood-stål helvedesild, som er lavet til at ligne ægte træ, kommer i sequoia rødt, sierra skifer grå, flodrock brun, skovgrøn, tømmerbrun, Vermont blå og canyon kobber bronze. Metalwork s Stonecrest skiffer stål helvedesild er lavet til at ligne naturlig skifer og kommer i sequoia rød, quaker grøn, sierra skifer grå og Vermont blå. Metalwork s Stonecrest fliser stål helvedesild er beregnet til at replikere fliser og komme i Sierra skifer grå, Quaker Green eller Vermont blå.

3-Tab Asfalt Shingles

TAMKOs 3-Tab asfalt helvedesild er lavet af glasfiber og kommer i to forskellige vægte med en række farver. Elite Glass-Seal og Glass-Seal lineens farver varierer afhængigt af region i det land, du bor i. VIsit deres hjemmeside (se ressourcer) eller ring for at kontrollere farvetilgængelighed i dit område.

Anden Artikel

Passiv solvarmeinformation
Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser?
Sådan bygger du et overskrift over en indvendig dør
Hvilke værktøjer er nødvendige for at installere en konstrueret trægulv?
Hvordan man laver et rampe for skatere
Hvordan man maler udvendigt hus Trim
Idéer til at lave en Trailer Porch
Færdighedssaginstruktioner
Tips om aluminiumskæring
Handicappede krav til toiletter
Hjemmelavet vandkraft
Sådan beregnes trappevinkler
Hvordan man opbygger en Cedar Closet
Sådan fjerner du hjørnet af Vinyl Siding
Tips om at skære omkostninger ved opbygning af et værelse tilføjelse
Sådan installeres Cedar Shake Shingles på et tag
Hvordan man opbygger en handicapbruser
Sådan udskiftes Door Trim
Loftisoleringstips
Sådan laver du en hjemme bar ud af træ