Sådan præparer du et eksisterende belagt betongulv

Sådan præparer du et eksisterende belagt betongulv 

1.

Ryd det betonbundede gulv med en kost og fejr affaldet i flere små bunker. Brug en butiksvakuum til at støvsuge op i bunkerne og få noget snavs ude af vanskelige hjørner.

2.

Rul malerens plastik langs betonggulvet alle sammen vejen på tværs af den, så sørg for at din rulle er omkring 1 fod længere end betonggulvet på begge sider. Skær plastik med en kniv. Skær ikke plastik på gulvet for ikke at beskadige det. så det dækker hele gulvfladen eller spredes så vidt det kan, mens der opretholdes en 1 fod overlapning af betongulvet. Gentag hvis et stykke ikke dækker hele gulvet.

3.

Tape kanterne af plastik langs væggene og langs eventuelle sømme i plastik med malerens tape. Stram malerens tape fast og tryk ned, mens du tape, løber hånden langs båndet, så det klæber til plastik og væg. Hvis du forbereder et udendørs rum, se bort fra at binde kantene og kun bånd sømene i plastik 4. Rul gulvpapiret langs omkredsen af ​​rummet. Skær papiret med hjælpekniven væk fra gulvet for at undgå at skære plastik og beskadige betonen. papirets sømme langs alle kanter, så det fastgøres til plasten allerede på betonggulvet.

Tips og advarsler

 • Hvis du bruger produkter på vægge, der indeholder syrer, dækker hele gulvfladen med beskyttende papir sammen med plastunderlaget.
 • Rulning papiret lidt længere end nødvendigt og nedtrykning vil skabe en perfekt søm til at skære ned langs vægge. < / li>
 • Plast og papiroverflader kan være glatte. Pas på, når du går på disse overflader.
 • Farvede beton gulve er en god måde at færdiggøre en kælder gulv eller en gårdhave, giver det dybde og elegance. Ligesom alt af beton bliver det snavset og skal forsegles for at beskytte dets finish. Når der udføres projekter i et område, hvor der findes farvet beton, skal det være forberedt og beskyttet i projektets varighed. Hvis den farvede beton bliver udsat under et projekt, vil gulvet blive ødelagt.

  Anden Artikel

  Sådan bryder du et beton hegn
  Sådan installeres en Louvered Dryer Vent
  Greenhouse Living
  DIY Bamboo Gulv Installation
  Sådan installeres Spin-On kraver til HVAC kanaler
  Sådan installeres tæppeblokke
  Sådan hældes en stemplet betonvandring
  Power Woodcarving Slibeværktøj
  Sådan lægger du laminatgulv under dørjambs
  Sådan renoveres Formica bordplader
  Sådan måles for en tæppepude
  Sådan justerer du blad på håndværker Bandsav
  Sådan bruges en elektrisk håndboremaskine
  Sådan tegner du en dampbad
  Sådan fjerner Vinyl Floor Squares
  Hvordan man opbygger et victoriansk badeværelse design
  Liste over værktøjer til byggeri
  Sådan udskiftes et stykke sidespor på et hus
  Gør det selv Stone Fireplace Mantle
  Fjernelse af graffiti maling