Sådan installeres indbygget lys nedenunder

Sådan installeres indbygget lys nedenunder 

1.

Sluk al strøm til nedenunder.

2.

Hold den forsænkede lysramme nedad i loftet. Spor omkring rammen med en blyant. Du kan finde det lettere at få en hjælper holde lyset, mens du sporer rundt om det. Gentag for alle indbyggede lys. Hvis dit nedenunderloft mangler sheetrock, skal du blot fjerne isoleringen, hvor du vil installere den forsænkede lysarmatur. Nogle indbyggede lys kits kræver ikke, at du fjerner isoleringen væk, og er mærket 'IC'. Dette betyder isoleringskompatibel.

3.

Skær åbningen ud med en wallboard sav og fjern isoleringen. Dette er den linje, du spores i loftet. Isolering skal være mindst 6 inches væk fra ydersiden af ​​det forsænkede lys for at forhindre brand. Fastgør rammen til bjælkerne i loftet med skruer og en boremaskine.

4.

Indsæt pansret kabel fra beholderen, ind i ledningsstikket i dit nedenunderloft og fastgør den på plads med sætskruerne på tilslutningsboksen.

5.

Kør elektrisk ledning, fra vægkontakten til ledningsstikket og fastgør den med dit kabel klemmer. Tilslut den sorte kredsløbsledning til den svarte armaturtråd og den hvide kredsløbsledning til den hvide armaturledning med stikene i dit forsænket lyssæt. Skru afdækpladen på ledningsforbindelsesboksen med en skruetrækker. Brug altid ledningsstikkene, der følger med det forsænkede belysningssæt.

6.

Placer din forsænket lysbeholder inde i monteringsrammen på dit nedenunderloft. Fastgør monteringsskruerne eller -klipene - afhængigt af dit indbyggede belysningssæt - for at sikre beholderen i monteringsrammen.

7.

Fastgør reflektoren og trimmen, der kom ind i din indbygget belysningssæt.

8.

Tænd al strøm til nedenunder, og test den forsænket belysning.

Installation af indbygget belysning kan ændre udseendet af dit hjem. Indbygget belysning gør dit værelse til at virke større, fordi lysene sænker ned i dit loft. Ifølge HGTV-webstedet har 'forsænket belysning tre formål: generel belysning, fremhævelse og opgavelys.' Indbygget belysning kommer i et stort udvalg af stilarter og finish.

Anden Artikel

Badeværelse Opbevaring Ideer
Typer af Railroad Hammers
Sådan Lej en Mini Skip fra Toddskips
Sådan indsættes en skorstensforing
Sådan finder du badeværelse opbevaring
Grønne måder at lave elektricitet på
Hvordan man laver PVC udendørs møbel
Typer af lagskruer
Gør det selv: Gulvvarme
Sådan Opbygger Passive Solar Hot Water Paneler
Sådan skæres Clay Roof Tiles
Installation af præfabrikerede laminatbord
Sådan Renew Keramisk Tile
Hyldehængetips
Gør det selv Stone Fireplace Mantle
DIY: Porch Ceiling
Sådan forbedres effektiviteten af ​​pejse
Idéer til Refinishing Tile Floors
Hvad er fordelene ved kork gulvbelægning?
Trappe Rail krav