Sådan installeres glasfiberstøbning

Sådan installeres glasfiberstøbning 

1.

Læg glasfiberstøbpladen langs væggen ved krydset af gulvet. Tryk bordet fast op imod hjørnet af den første tilstødende væg.

2.

Hold bordet tæt på væggen og lav et blyantmærke på bunden af ​​bundpladen, hvor bord strækker sig ud over væggen. Dette mærker, hvor støbestykket bliver skåret.

3.

Sæt støbeformen i en gipssav, og læg blyantens mærke op med skæremærket på saven. Før forsigtigt bladet ned på støbeformen, så bladet kommer i kontakt med mærket, for at sikre, at bordet er opstillet korrekt. Tænd saven og skære brættet. Hvis du minimerer hjørnerne, skal du sætte savbladet i en 45 grader vinkel og skære bordet.

4.

Placer formpladen igen på plads på væggen. Hammer i en efterbehandling søm langs toppen og bunden af ​​støbningen, eller hvor sømene bliver mindre synlige. Hold formstøbningen som du hammer for at sikre, at den ikke glider. Brug en færdig negle punch til at opsuge neglene med 1/8 tommer. Hvis du bruger klæbemiddel, skal du i stedet for at spikke glasfiberpladerne på væggen, lægge en klæbemiddel på bagsiden af ​​pladen og derefter sætte den på plads, hold den fast og hold den fast, indtil den klæber. Hammer i en af ​​to efterbehandlingstænger for at sikre bordet på plads.

5.

Placer det næste glasfiberstøbebord imod væggen på gulvet. Skær i længden på gipssågen og installer med en hammer og færdig negle. Gentag indtil rummet er færdigt.

Glasfiberlister er lettere og rådne modstandsdygtige alternativer til et træbord eller trimestykke. Disse støbestykker ligner træ, når de males. Det er svært at fortælle forskellen i de fleste tilfælde. De installeres nøjagtigt som konventionelle træbordborde støbning eller trim stykker så godt. De samme værktøjer og metoder anvendes. Hvis du har installeret støbning, vil installationsprocessen være hurtig og velkendt.

Anden Artikel

Sådan Rengør Polyurethanskum Off Tooling
Sådan får du gratis strøm fra en lille billig vindmølle og generator DIY kit
Hvordan man opbygger opbevaring i et garageloft
Hvordan man opbygger et victoriansk badeværelse design
Hvordan man laver en dørknap
Typer af pneumatiske værktøjer
VVS Inspektion Checkliste
Sådan Bygge Flisebelagt Brusekabine
Sådan oprettes en svalehale
Wallboard erstatninger
Sådan installeres en Toilet Flange Spacer
Sådan installeres Drænfliser omkring et fundament
Sådan Opbygger Passive Solar Hot Water Paneler
Alternativer til køkkenbordene
Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord
Bygningsidéer til en 10-12 lagerplads
Sådan fjerner du byggematerialer
Installation af keramisk flise over beton
Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
Sådan skæres en counter top til en vask