Sådan installeres boliger

Sådan installeres boliger 

1.

Tag gulvkanten rundt i rummet med en hammer og pry bar. Lad det gå i stykker, når du fjerner det. Knæk neglene ud og sæt trimmen til side.

2.

Skru gulvet grundigt ud. Rul skumunderlag ud sammen med en væg, skære den i enden med en knivkniv. Læg yderligere kurser ved siden af ​​det, side om side, tap på hver søm sammen med en lang strimmel tape. Dæk hele gulvet.

3.

Sæt dine gulvbrædder på gulvet langs en væg med den rillede side af brædderne mod væggen. Lad et halvt mellemrum være mellem brædderne og væggen, så gulvet kan bevæge sig med klimaændringer. ende til ende. Skær brædderne i enderne af banen med en modersav til at passe mod sidevæggene.

4.

Læg yderligere kurser, der forbinder brædderne side om side og skære dem efter behov. Fortsæt selvfølgelig indtil du har dækket hele gulvet.

5.

Brug en bordsave til at skære banernes brædder der er en halv tomme plads ved væggen. Geninstaller gulvkanten med din trimspik. Trimmen skal dække hullerne og holde gulvet ned.

Tips og advarsler

 • Brug beskyttelsesbriller, når du skærer gulvbrædderne.
 • Der er mange muligheder i dag, når du prøver at bestemme hvilket materiale der skal bruges til et boligareal. Der er nogle typer, der er 'god ide i visse værelser (ingen tæppe på badeværelset, for eksempel), men et laminat limløs `` flydende '' gulv vil arbejde overalt. Dette er et system af laminerede plader, der forbinder tæt sammen for at danne gulvet og ikke er fastgjort til det underliggende materiale overhovedet, de sidder bare på den. Du kan installere den over en solid ubrudt overflade.

  Anden Artikel

  Kraninspektionskontrol liste
  Sådan fastgøres et gulvreducer til keramisk flise
  Sådan bruges en elektrisk håndboremaskine
  Sådan udskiftes Door Trim
  Tømrerværktøj
  Hvordan man laver Cedar Shingles
  Polyurethanskum u0026 Dens Produkter
  Hvordan man opbygger en flad taghytte
  Installation af en pejsblæser
  Installation af Engineered Oak Gulvbelægning
  Trex fordele og ulemper
  Stone Tile Ulemper
  Hvad er passiv solkraft?
  Sådan installeres Accuride skuffeskinner
  Sådan male en epoxy gulv
  Sådan finder du en god snedker
  Sprøjteskumisoleringsoplysninger
  Sådan installeres en Louvered Dryer Vent
  Sådan Refinish Wood Siding
  Sådan installeres Hardie 4 'x8' Stucco Board Sheets