Sådan installeres Hardie 4 'x8' Stucco Board Sheets

Sådan installeres Hardie 4 'x8' Stucco Board Sheets 

1.

Installer HardiePanel stucco finish lodret sidespor over vandrette og lodrette bjælkede eller stålvægstænger med en afstand på højst 24 inches på midten. Alternativt kan panelerne installeres over træbeklædning, der dækker skumisolering på 1 tommer tykt eller mindre.

2.

Fastgør panelerne til understrukturen med en pneumatisk sømmer og korrosion -resistente negle. Kør neglene for at være lige fladt med panelets overflade, men ikke så dybt, at neglene dæmper panelets overflade. Placér alle negle 3/8 tommer fra HardiePanel-kanten og mindst 2 tommer fra et hvilket som helst hjørne.

3.

Sørg for et minimum af 6 inches clearance op fra fundamentet til HardiePanel-kanten. Tillad mindst 2 tommer clearance mellem HardiePanel-materialet og eventuelle gangbrostier, fortove, terrassebord, trapper eller indkørsler, der kan væge eller udvask vand og kemikalier ind i eller ud af HardiePanel-produktet.

4.

Juster panelstrammerne over stiverne til støtte. Stram HardiePanel-sømmen tæt sammen, men lad dem ikke jamme op imod hinanden, da dette kan forårsage vridning over tid.

5.

Dæk alle panelforbindelser med HardieTrim-båndene, PVC eller metalforbindelser eller forsegle dem med et elastomert tætningsmiddel, der overholder ASTM C920 Grade NS, Class 25 eller higher eller et latexforbindelsesforseglingsmiddel, der overholder ASTM

C834. Følg anvisningerne for samlingsproduktetiketter for at forsegle HardiePanel-leddene ordentligt, og lad tætningsmidlet tørre grundigt, inden du maler panelerne.

Tips og advarsler

 • Store Dine 4- til 8-fods HardiePanel stucco finishplader er helt fladt og i et tørt område, der er beskyttet mod regn før installationen, for at reducere chancen for uhindrede paneler og krympning efter installation.
 • James Hardie Co. fremstiller og sælger en række udvendige shingle-, sidespor-, bord-, panel- og trimprodukter. HardiePanel lodret sidespor er en af ​​deres vigtigste produktlinjer, og som andre Hardie materialer er den konstrueret af cement og fiber til holdbarhed. De 4- til 8-fods paneler er de mindste af de tre HardiePanel-arkprodukter, der er tilgængelige. Stykkefinishen er en af ​​fem overfladefinisher, og der er 20 HardiePanel-finishfarver at vælge imellem.

  Anden Artikel

  Sådan tilføjes hylder til et skab
  Sådan opbygges en enkel vinduesplads
  Typer af træ køkkenskabe
  Sådan sættes en fuld slab Granit Backsplash
  Fjernelse af gamle badekar
  Hvordan man holder asbest ud af bygninger
  Sådan udskiftes Vinyl Siding With Wood
  Tilskud til restaurering af historiske hjem
  Hardwood Vs. Laminat
  Oprindelse af håndværker stil hjem
  Wall Maleri Idéer til et Stue
  Sådan installeres Sky Lights
  Sådan installeres spansk flise
  Hvordan fjerner jeg fliserne omkring min brusebad eller badekarområde?
  Sådan genoplives et Clawfoot Tub
  Sådan laver du en garagehylde
  Hvordan man laver nyt trægulv over gamle trægulve
  Bench Grinder Instruktioner
  Mobile Home Deck Ideas
  RICS Code of Professional Conduct