Sådan graver du op i en betonetage

Sådan graver du op i en betonetage 

1.

Sæt omkring grænsen af ​​gulvet med din beton sav. Vedligehold en afstand på 6 inches fra hver væg, når du laver dit stykke. Denne kant giver en kant, som du kan bore ind i vandret og installere genstang for at forankre dit nye gulv senere.

2.

Sæt betonen i dit arbejdsområde i blokke, der ikke er større end 24 tommer med 24 tommer med 6 tommer paddle bit på din jackhammer. Skær i betonen i 70 graders vinkel. Skub og træk håndtaget på jackhammeren, når du bryder betonen for at knuse overfladen og forhindre, at bittet sætter sig fast.

3.

Bryd blokkene til palmeformede stykker med din bull næse bit. Angre betonen i en vinkel på 70 grader, og hold den vinkel bevæge sig, når næsebitten kommer ind i betonen.

4.

Skær metalnet og skub ind i din frem- og tilbagegående sav . Grave klumper af beton med din skovl og træk af affaldet med hjulskovlen. Rengør hullet, så der kun er den komprimerede grusbase tilbage.

Tips og advarsler

 • Huse udstyret med et krybningsrum eller en kælder giver adgang til dine forsyningsvirksomheder, så nedrivning af en plade er ikke nødvendig i disse tilfælde. Se venligst dine oprindelige byggeplaner før du begynder et nedrivningsprojekt for at være sikker.
 • For boliger, der har en betonplade hældt over hjælpelinjer og rør, skal du huske på, at disse varer er lovpligtige i de fleste lokaliteter, der skal begraves i grus en vis afstand under bunden af ​​pladen. Lejlighedsvis kan bygherren eller den tidligere ejer af ejendommen have installeret noget uden at følge disse retningslinjer. Brug altid yderst forsigtighed, og kontakt den rette professionelle, hvis du finder en hjælpelinje eller et rør, da dette vil indikere en fuldstændig fornyelse af layoutet for det pågældende emne.
 • Beskyt dig selv, når du gør konkret nedrivning ved brug af sikkerhedsbriller , støvmaske, arbejdshandsker og et plastisk ansigtsskærm.
 • Ørebeskyttelse er absolut obligatorisk, når du bruger hammerslag, sav og andet elværktøj.
 • Beton gulve giver en solid base for ethvert værelse. Desværre er dine ledninger og VVS under den faste barriere af din betonplade. Så, ethvert arbejde, der skal gøres, vil kræve noget tilbage, der bryder nedrivning. En beton sav giver dig en god kant, så du kan anker den nye pude korrekt, når du er færdig med reparationerne. En jackhammer med det rigtige udvalg af bits vil være nødvendigt for at gøre hovedparten af ​​dette projekt. Du har brug for stærk ørebeskyttelse med sav- og stikhammeren.

  Anden Artikel

  Hvad bruges Wood Cedar Shingles til?
  Typer af stængerindlægsposter til tærnet tråd
  Sådan installeres træ køkkenskabe
  Bygningsidéer til en 10-12 lagerplads
  Sådan installeres Accuride skuffeskinner
  Sådan udskiftes glasset i franske døre
  Badeværelse Remodel Checkliste
  Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
  Sådan justerer du blad på håndværker Bandsav
  Wire Cutters u0026 Sikkerhed
  Sådan bruges baseboard Trim
  Sådan laver du flise til loftet
  Sådan bruges shims
  Hvordan man laver en sten gangbro fra beton
  Kitchen Island Bar Idéer
  Home Design Alternativer til en Garage
  Hjemmelavet vandkraft
  Sådan vurderer stilladser
  Udvendige malingseffekter
  Sådan finder du badeværelse opbevaring