Sådan bygger du et overskrift over en indvendig dør

Sådan bygger du et overskrift over en indvendig dør 

1.

Indstil position og breddemåling af dørens grove åbning for at færdiggøre vægkonstruktionen, udeladelse af standardknapperne på åbningens placering.

2.

Marker mellemrummet for to dublinger side ved side direkte ved siden af ​​den grove åbningsdimension på væggenes top og sillplader.

p> Monter standardstænger i fuld længde ved de ydre stiftlayouter, der er markeret i trin 2. Disse to stifter betegnes som 'king studs'.

Marker døren ' s grov åbningshøjde på kongen stud på hver side af åbningen i henhold til dørproducentens specifikationer, der måles fra bunden af ​​silkepladen. Den grove åbningshøjde er typisk 82-tommer for en standard 6-fods 8-tommers dør. Brug en håndfirkant til at udvide højden linjen over indersiden af ​​begge konge studs.

5.

Skær to stykker af 2 til 4 tømmer til dimensionen mellem toppen af silkeplade og den grove åbningshøjde, der er markeret i trin 4.

6.

Installer et af de 2 til 4 brædder, der er skåret i trin 5 på hver side af døråbningen, og fastgør det til kongen stud med en 16d søm ca 6-inches fra hver ende og to mere lige adskilt mellem ende negle. Disse benævnes 'trimmer studs' og de understøtter hovedrammen.

7.

Skær to længder på 2 til 4 tømmer til dørens grove åbningsbredde plus 3-tommer. Disse to brædder er de vandrette dørhovedbrikker.

Placer begge de 2 til 4 overskrifter, der er skåret i trin 7 over døråbningen, på kanten og ved siden af ​​hinanden mod toppen af ​​trimmerne installeret i trin 6.

9.

Fastgør den øverste 2 til 4 hoved, nærmest toppladen, med to 16d søm gennem kongepiger i begge ender af 2 til 4 blok, og fjern derefter den nederste header, der er imod toppen af ​​trimmerstifterne.

10.

Mål afstanden mellem toppen af hovedet installeret i trin 9 og bunden af ​​toppladen, skære derefter en 2 til 4 blok til denne dimension for hver wall stud layout linje inden for døråbningen. Skær yderligere to blokke til at blive placeret imod kongen studs på hver side. Disse blokke betegnes som 'cripples'.

11.

Installer på e af krusningerne skåret i trin 10 mod kongen stud på hver side, med enden stramt mod top header blok og top plade. Sikre på plads med to 16d søm gennem toppladen og hovedblokken i begge ender af krympet.

12.

Fastgør de resterende krympepapir skåret i trin 10 over toppen af hovedtekstpositionen og placerer ét krympe i hver layoutlinie.

13.

Indsæt den anden vandrette hovedblok fjernet i trin 9 og fastgør med to 16d søm gennem kongens studs ind i enderne af hovedblokken. Du må ikke nagle trimmerstifterne.

Fuldfør den resterende vægramme efter behov, og tag vægafsnittet opret og fastgør det til den udpegede position.

15.

Brug en håndsave mod indersiden af ​​hver trimmerstang for at skære silkepladen ud af dørens grove åbning. Åbningen er klar til dørinstallationen.

Tips og advarsler

 • Lokale og nationale byggekoder kræver særlige krav til indramning af døråbninger i bærende og ikke-bærende vægge. Kontakt din lokale myndighed for at sikre overholdelse, før du starter dette projekt.
 • Trærammesystemet, der bruges til at bygge boliger, er et netværk af strukturelle samlinger, der arbejder sammen. Indramningen af ​​et indvendigt dørhoved følger standardpraksis gennem en procedure, som sikrer den korrekte støtte til døråbningen for at installere alle dør- og jambtyper og kan bruges til døråbninger i alle ikke-bærende vægge.

  Anden Artikel

  Instruktioner vedrørende betjening af en gaffeltruck
  Sådan installeres Spin-On kraver til HVAC kanaler
  Hvordan man opbygger en Cedar Closet
  Gør det selv Finishing en kælder
  Fjernelse af graffiti maling
  Hvordan man opbygger en hemmelig bogreoledør
  Sådan bruges Duraflame Logs i en pejs
  Sådan installeres Hardwood Trim
  Ideer til små badeværelser
  Indbyggede lys ideer
  Sådan installeres en skrue på en tubudløber
  Sådan påføres Vinyl Stick Fliser
  Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
  Sådan installeres en indtrækbar skærm
  Sådan opkræver du en tagdækning ved Square Foot
  Sådan behandles Bare Wood
  DIY Commercial Flooring
  Bamboo Lashing Directions
  Fordele ved indramning med 2x8 tømmer
  Sådan Remodel Bath Tile