Sådan bygger du en truss

Sådan bygger du en truss 

1.

Mål og skære alle tagstangstykker på én gang. Skær hvert afsnit af tagbordet som skitseret af dine truss planer med en gips sav, der lægger ud hvert bord som det er skåret på jorden i form af den endelige truss. Tør pas på hvert stykke sammen, og skær derefter de ekstra stykker for hver efterfølgende truss.

2.

Skær krydsfinerstykkerne på en bordsave, hvis dit trusser bruger krydsfiner. Derefter placeres gussets på kanten på skærmens skæringspunkter, hvor det er angivet. Spik gussets på plads på brædderne. Dine planer vil fastlægge, hvilke typer negle der skal bruges sammen med hver gussetbræt og hvordan man spiker dem sammen. Saml den ene side af trussen ad gangen.

3.

Fastgør beslagene til at forbinde de skærende tagpladeplader imellem gussets. Spik parenteserne på plads med en tomme negle (eller de negle, der er angivet af dine tagbøjleplaner).

4.

Fortsæt med at samle de resterende bagstykker på tilsvarende måde gussets først og derefter parenteserne. Endelig arrangerer alle trusser, stablet med henblik på installation.

Et tagbord er den trekantede bøjle, der støtter dit tag. Flere af dem er installeret på en struktur for at skabe tagrammen. Det er en bærende bærebøjle, så det er overflødigt at sige, at det skal udformes korrekt ved hjælp af tekniske formler og trigonometri. Ellers kan trussen mislykkes, hvilket får taget til at falde sammen. Hvis du planlægger at opbygge dit eget truss, skal du forlade designdelen til fagfolk. Bestil præ-designede tagpladeplaner og følg dem omhyggeligt.

Køb planer fra en arkitekt eller en hjemmeside som rooftrussdesigns.com.

Eller download dem gratis på Iowa State Universitys websted, iastate.edu

Anden Artikel

Mobile Home Deck Ideas
Sådan tilføjes hylder til et skab
Bamboo Lashing Directions
Sådan udskiftes og matches ældre 12 x 12 tommer keramiske gulvfliser
Sådan installeres træ køkkenskabe
Hvordan man laver nye front cement trapper
Typer af keramiske fliser installationer
Hvordan man borer fire huller i en bordplade til et køkkenhaner
Sådan Vandtæt En Brusekabine
Sådan skæres med en sammensat mitsave
ADA Striping Regulations
Sådan vurderer stilladser
Hvordan male træ til at ligne granit bordplader
Sådan fjerner badekar
Trægulv Afslipningsmaterialer
Kælder Opbevaringsrum Idéer
Billige gør-det-selv ideer til badeværelse remodeling
Wet Saw Instruktioner
Sådan opbygger du et indbygget underholdningscenter
Stil af Udvendig Trim