Sådan afslutter Omaha trægulve

Sådan afslutter Omaha trægulve 

1.

Læg trommesanderen med et 36-slip slibebånd. Med slibepuden hævet, tænd maskinen og lad den komme i fuld fart. Drop puden til overfladen og begynd straks at slibe i diagonal retning til gulvbrædderne. Bevægelsen skal male ved de skarpe hjørner og variationer mellem pladerne. Sæt hele gulvet.

2.

Støv støvsuger støv med støvsuger ved hjælp af gulvfastgørelsen.

3.

p> Sæt sanderen med 60-sandet bælte. Gentag trin 1, bortset fra at køre sanderen i den modsatte diagonale retning som før. Støv støvet.

4.

Sæt gulvet to gange mere, med 100- og 120-gridbælterne. Kør begge i samme retning som gulvbrædderne i stedet for diagonalt, så det glatter dem ud. Støv støv op.

5.

Påfør træplet på gulvet med en børste, der starter i hjørnet længst fra indgangen. Arbejd i sektioner af nogle få kvadratmeter, spred pletten på tykt, lad det sidde i et øjeblik, og tør det med papirhåndklæder. Lad det sætte sig natten over.

6.

Pensel polyurethan på gulvet, der starter i samme hjørne og anbring det i et tyndt, lige lag. Hold øje med dannelsen af ​​bobler. Frakke hele gulvet. Lad det sætte en dag.

Sæt polyurethan med 300-grit sandpapir med hånden med korte, lyse streger, lige nok til at dumme skinnet, så det næste lag af polyurethan vil holde sig fast. Tør støv op.

Gentag trin 6 og 7 ved at påføre et andet lag polyurethan, lade det tørre og bøje det kedeligt.

9. Anvend en tredje og endelige pels af polyurethan på samme måde som den første. Lad det tørre i to til tre dage, før gulvet anvendes.

Tips og advarsler

 • Lad tromlesanderen stå på ét sted, mens den 's på.
 • Nyligt læggede trægulve vil blive klemt med skarpe kanter, når du løber hånden over overfladen. Dette skyldes, at selv de bedst mulige planker har nogle små variationer i højden. Før du afslutter gulvet for første gang, skal du slibe disse kanter væk, og fjerne det øverste lag af gulvet, så det vil acceptere plet. Lej en trommesanderskive og sand gulvet med stadig mere fine slipebånd (jo lavere grit nummer er, jo mere er bæltet). Omaha er et premium mærke af gulvbelægning.

  Anden Artikel

  Sådan ændres bladet på en mitsave
  Sådan graver du op i en betonetage
  Ideer til små badeværelser
  Hvordan man designer en dørindgang
  Små badeværelsesbelysning ideer
  Sådan installeres Glasfiber Tagdækning
  Hvordan man opbygger et hus på en Pier Foundation
  Typer HardiePlank Siding
  Billige gør-det-selv ideer til badeværelse remodeling
  The History of Cavity Wall Insulation
  De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
  Trykbehandlingen af ​​træ
  Hvordan man laver cementtrapper udenfor
  Sådan opbevares Bellawood Leftovers
  Sådan installeres køkken tællere
  Hvordan man designer et tag truss
  Idéer til en udvendig forreste indgang på et Ranch Style House
  Sådan forbedres skorstensudkast
  Sådan blandes gamle fliser med nye trendfliser
  Udskiftning af lofter til fabrikater