Sådan Stain Mexican Flise

Sådan Stain Mexican Flise 

1.

Tøm fliserne for at fjerne eventuelt snavs. Vask fliserne med en fugtig svamp for at fjerne lerrester fra fliseoverfladen.

2.

Hæld fliserne i en lav skål. Ufortyndet plet skaber en mørk pletfarve med dybde. Fortynd pletten med vand for at skabe en mere gennemskinnelig belægning på flisen. Bland pletten grundigt for at holde pigmentet lige igennem ved hjælp af omrøringspinden.

3.

Påfør pletten på flisen med en flisesponge. Gnid pletten ind i hver flise individuelt, ved hjælp af en venstre til højre bevægelse for at påføre pletten jævnt. Påfør et let lag af plet, pas på ikke at poole eller strejke pletten på fliseoverfladen. Hvis der forekommer streaker, gnid pletten af ​​med en ren våd svamp og start applikationen over. Lad pladens lag en time tørre.

4.

Rør pletten igen for at fordele pigmenterne og gnid det andet og sidste lag af plet på flisen ved hjælp af samme metoder som den første. Det andet lag bygger på den første for at give dig den ønskede dybde og farve. Tillad det sidste lag af plet 24 timer hærdningstid.

5.

Sæt pletten på flisen ved at pudse på en frakke af saltillo-fliserækkeren. Brug skumapplikatoren til at dække fliserne jævnt med tætningsmidlet. Pas på eventuelle luftbobler, der kan udvikle sig, når der påføres tætningsmidlet. Fjern luftboblerne ved let at tørre over den boblede overflade med et fugtigt håndklæde. Lad tætningsmidlet tørre i 24 timer.

6.

Påfør et andet lag tætningsmiddel på fliserne. Det ekstra lag er påkrævet på grund af flisens meget porøse natur. Det andet lag vil også hjælpe med at beskytte den farvede farve og give et slidlag over flisen til beskyttelse mod normal slitage under overfladeanvendelse. Tillad tætningsmidlet endnu en 24 timers tid at helbrede, før du bruger den flisebelagte overflade.

Håndlavede mexicanske fliser lavet af rå ler har en naturligt porøs overflade, der muliggør anvendelse af dybe, varige pletter. Installeret uden beskyttende forsegling har de skrøbelige soltørrede fliser ingen af ​​de beskyttende ruder, som modstår slid. Det betyder, at du bliver nødt til at plette fliserne umiddelbart, inden du kan afslutte beskyttelsesforseglingen. Farvning af fliserne er en hurtig, relativt simpel proces.

Anden Artikel

Sådan monteres en sort skorstensovn
Sådan fjerner du beskadiget tapet
Idéer til køkkenliv
Sådan Skær et Porcelæn Gulv
Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
Små badeværelsesbelysning ideer
Bygning en skorsten til en brændeovn
Tile Ideer til et Vandfald Canopy Effekt i Brusen
Typer af Gutters
Sådan appliceres trægulve til beton
Bordsaveblade Tips
Anvendelse af PTFE-tape
Sådan justeres Starrett Micrometers
Typer af Railroad Hammers
Sådan fjerner du en glasfiber badekar
Typer af Foundation Slabs
Hjemmelavet vandkraft
Sådan sættes Keramisk Tile på Luan
Bygningsidéer til en 10-12 lagerplads
Hvordan man maler udvendigt hus Trim