Sådan Remodel Badeværelser

Sådan Remodel Badeværelser 

1.

Tegn en grundplan for både dit badeværelse og dit hjem. Markér den aktuelle placering af dine VVS og el-inventar og afgøre, om du vil have en komplet remodel, hvor du flytter alle armaturer på badeværelset; eller hvis du vil have dit renoveringsprojekt simpelthen bestå i at opdatere inventar og væg-, loft- og gulvbelægninger i rummet.

2.

Tegn en ny grundplan for rummet hvis du har til hensigt at gøre det større eller mindre, eller helt omarrangerer layoutet af inventar i rummet. Overvej placeringen af ​​hver armatur og indgange til rummet for at sikre, at du har plads nok til at komme ind og gå rundt og bruge armaturerne.

3.

Fjern eventuelle eksisterende inventar i det rum, du ikke ønsker at beholde. Fjern gulv, badekar, toilet, skab, vask, forfængelighed og brusekabine som nødvendigt for at rumme nye armaturer eller omlægning af armaturer.

4.

Videresæt VVS, elektrisk og opvarmning og luft på badeværelset. Hvis du har til hensigt at flytte badekar eller brusebad til et andet sted i rummet, skal du tilføje eller fjerne længder af VVS-rør og genplacere dem i det nye badekar eller brusebad. Du skal gøre dette for forfængelighed lys, overlygter, forsænket belysning og opvarmning og luftudluftninger så godt.

5.

Installer de nye armaturer. Flyt akryl karbad og brusebad omgiver eller bygge badekar og bruser baser og kabinetter til deres nye steder i rummet. Husk placeringen af ​​VVS-rør, når du installerer alle armaturer tilbage i rummet.

6.

Dæk undergulv eller eksisterende gulv med nyt gulv efter ønske. Populære gulvbelægninger til badeværelser omfatter sten, fliser og trægulve. Gulvtæppet er ikke et populært valg til badeværelse gulvbelægning, da badeværelset gulv ofte bliver vådt fra folk, der vasker deres hænder eller forlader karbad eller brusebad.

Ifølge David Lupberger på Service Magic.com, udtrykker flere mennesker interesse i at få deres badeværelser ombygget. Lupberger insisterer grunden til denne interesse ligger i det brede udvalg af inventar og overflader til rådighed for det mindste rum i hjemmet. I de senere år har badeværelset omdannet fra et nødvendigt værelse i hjemmet til at tage mere spa-lignende kvaliteter, hvilket giver husejere med personlige kurbade at tilbyde afslapning efter en lang dag på arbejde. Før du kommer i gang på dit badeværelse remodel, overveje dine designvalg og forberede dig på projektet.

Anden Artikel

Installation af indbygget belysning i køkkenet gennem loftet
Titanium Cutting Tools
Sådan fjerner du et vægpanelbad
Hvilke værktøjer er nødvendige for at installere en konstrueret trægulv?
Opbevaring Ideer til hylder
Sådan knuse betonplader i stenformede stykker
Sådan forsegles en poleret porcelæn flise gulv
Sådan tegner du et badeværelse hjørne
Opbygning af en strukturel tilbageholdelsesvæg
Bygge hyller i min garage
Hjemmelavede indendørs brænderække
Typer af keramiske fliser installationer
Typer af håndboremaskiner
Installationsbehov for pelletsovne
Sådan installeres betonbinderblokke
Hvordan male over gamle paneler
Sådan udskiftes en lys boks i et gipsloft
Sådan installeres en granit skivebord
Typer af vinduer til et trærammehus
Sådan betjenes en skærebrænder