Sådan Opbygger Passive Solar Hot Water Paneler

Sådan Opbygger Passive Solar Hot Water Paneler 

1.

Konstruer panelet fra 1-til-4-tommers tømmer og 5/8-tommer krydsfiner. Skær et rektangel fra krydsfiner til panelets endelige dimensioner. Gør dette rektangel nogen størrelse, men husk på to faktorer. Jo større panelet er, desto mere vand vil du kunne opvarme, men også jo mere plads det vil tage på dit tag, og jo mere sandsynligt vil det være at blive blæst ude af position ved vinden.

2.

Klip strimler af 1-til-4 tømmer til at passe rundt om krydsfinerens kanter. Fastgør disse strimler til overfladen af ​​krydsfiner med 1 1/2-inch skruer for at lave en kasse. Spred en perle af silikone caulk på alle leddene på indersiden af ​​denne kasse for at gøre den vandtæt.

3.

Skær et stykke drop loftisolering ud for at passe inde i kassen med en værktøjskniv og slip den på plads i bunden af ​​kassen.

4.

Udskår strimler af 1-by-2 tømmer, der er 2/3 længde og bredde af siderne af kassen, læg dem oven på isoleringen og skru dem til siderne af kassen. Disse vil holde isoleringen på plads og også give en skinne til slangen.

5.

Brug en spadebit til at bore to huller i kassens sider for indløbet og udløb til vandrøret. Placeringen af ​​disse huller vil afhænge af, hvordan du spoler slangen, men gør dem lige over 1-til-2-båndet og lidt større i diameter end selve slangen.

p> Lav en spole fra en længde af kobberrør ved at bøje det frem og tilbage på sig selv for at lave en serie af S-bøjninger. Lav disse bøjninger så tæt sammen som muligt uden at kinke kobberet, så du kan passe så meget spole som muligt ind i kassen. Sæt spolens ender gennem hullerne i siden af ​​kassen og hvil derefter spolen på ledgen inde i kassen.

7.

Skær et stykke metalplade til Indvendige dimensioner af kassen med tin snips, så spray den ene side af den med flad sort emalje. Når malingen tørrer, skal du lægge metalpladen i kassen, så den hviler på spolen med den sorte side udad.

8.

Skær et stykke stiv plastfolie til boksens udvendige dimensioner med en cirkelsav. Påfør en perle af silikone caulk til den øverste kant af kassen rundt om perimeteren, og sæt plasten på den. Bor pilothuller gennem plastik med en borekrone, der er mindre i diameter end 1 1/2-tommers skruer, og fastgør plasten ved at skrue igennem hullerne i træet.

9.

Afslut panelet ved at skære træhjørneformning og montere det omkring boksens øverste kant. Lim formningen til plastik og træet med silikone caulk.

Tips og advarsler

 • Monter panelerne sikkert for at forhindre vinden i at flytte dem og bryde vandlinierne. Hvis du rør vandet til din vandvarmer, skal du installere panelerne så tæt som muligt på ovnen for at minimere varmetab.
 • Hvis du installerer panelerne med en opbevaringstank monteret over dem, skal du sørge for dit tag , eller overfladen på hvilken du monterer systemet, kan understøtte vægten af ​​en tankfuld vand.
 • Et passivt solvandvarmesystem har brug for en solfanger til at generere varmt vand og en tank til opbevaring af vandet, indtil du har brug for det. Du kan opbevare det varme vand, der genereres i et passivt system i en tank placeret over samlerne eller i din varmtvandsbeholder. Som vandet opvarmes i samlerne, vil det enten komme op i tanken eller flytte gennem systemet til din vandvarmer. De mest basale samlere er flade paneler, og du kan gøre disse selv med billige materialer.

  Anden Artikel

  Offentlige tilskud til solinstallationer
  Hvordan man laver laminerede gulve
  Hjemmelavet vandkraft
  Sådan vurderer du sømløse tagrendere
  Leed Certification Protocol
  DIY dørknap
  Sådan installeres Vanity Mirrors
  Sådan forbedres skorstensudkast
  Sådan installeres løvtræ på en betonplade
  Hardwood Vs. Laminat
  Bygge hyller i min garage
  Sådan slår du et lys, der har en lysføler
  Hvordan man laver nye front cement trapper
  Sådan installeres Vinyl Gulvfliser
  At lave konkrete hegnindlæg
  Badeværelse Vanitiy Idéer
  Sådan installeres badeværelse vinyl gulvbelægning
  Sådan installeres betonbinderblokke
  Sådan installeres Flydende Engineered Hardwood Flooring
  Sådan bryder du et beton hegn