Over Ground Deck Ideas

Over Ground Deck Ideas  Drømme om, designe og opbygge et udendørs boligareal kan være sjovt og inspirerende, givet rigelig tid til at planlægge og forberede. Dæk kan understøtte en række funktioner, ved at vide, hvordan du planlægger at bruge dækket, kan diktere sit design. Hvis du bare vil have et sted at slappe af, gå mindre. Hvis du gerne vil spise og drikke med samt stege marshmallows med børnene og underholde gæsterne, skal du planlægge et større dækprojekt.

Tre særskilte zoner

Vend din baggård til et udendørs levende område ved at skabe zoner, der giver funktion og afslapning Tre forskellige aktivitetszoner kan passe til forskellige brugsbehov Et område med borde og indbyggede bænke, der er knyttet til omgivende vægge, gør det muligt for flere mennesker at spise, drikke og spille spil. Denne type zone er populær på en cirkulær del af et større dækrum. Oprettelse af en havepavillon kan give dig mulighed for at være udendørs i overskyet, regnigt eller køligt vejr. Placer liggestole omkring dækket for at opmuntre besøgende til at slappe af. Stagger hængende blomstrende planter rundt om rammen for at skabe farverige, naturlige focal punkter. Byg eller placér en ildsted i den tredje zone. Den tredje zone kan indeholde en brandkasse, som kan være så simpel som at skabe et hold i bunden af ​​dækket og forene det med sten. Husk detaljer sådan visito rs kan komfortabelt sidde uden at være for tæt på ilden.

Afslapningsdam og dæk

Tilføjelse af en fiskedam eller andet vandelement til en gård kan udvide dækets følelse. Opret en vej fra dækket ind i gården ved at forene græsset med stepping stones til en bro over en strøm eller Koi fiskedam. Tilføj en paraply, bord og stole til den vigtigste spisecirkel samt et par chaise stole til lounging.

Udendørs Pejs

Fremhæv en gårdhave med pejs centralt placeret langs en enkelt bagvæg lavet af sten. Opbyg mantelen højt for dramatisk visuel effekt og medtag et firkantet åbent opbevaringsområde til den ene side af pejsen for yderligere opbevaring af brænde. Omgiv pejsområdet med græs for at blødgøre udseendet af stenen. Mørke trærammer og grønne puder kan bære et naturligt tema i området. Smedejerns bistroborde gør denne plads praktisk såvel som afslappende.

Anden Artikel

Sådan bruges en skrue pistol
Sådan installeres en Westinghouse Loft Fan
Bamboo Lashing Directions
Sådan tilberedes et gulv til linoleum
Elektriske udskæringsværktøjer
TAMKO Roof Shingle Farver
Sådan installeres flise på en 45-graders vinkel
Tips om aluminiumskæring
Sådan keramiske fliser en trappe
Sådan bryder du et beton hegn
Sådan installeres Outdoor Patio Tile
Sådan påføres Vinyl Tile Over Ceramic Tile
Sådan skærer motorsagbladene med hånden
Fluorescerende lyspærer fakta
Hvordan man opbygger et hus i U.K.
Sådan Bygge En Keramisk Tile Brusekabine
Sådan installeres en Sunken Vessel Sink
Sådan Skær Miters i Crown Molding
Sådan skærpes en 82-graders boremaskinebit
Hvordan man laver travertinfliser