Mohawk Hardwood Flooring Installation

Mohawk Hardwood Flooring Installation 

1.

Installer dit gulvpapirunderlag i lidt overlappende kurser over hele underetagen. Hæft papiret sammen med en hæftepistol.

2.

Indstil den første række Mohawk trægulv ved siden af ​​den længste væg med de rillede sider af brædderne mod væggen og sidder 1/2 tommer ud af det (for at træet kan udvides). Tilslut gulvbrædderne i enderne.

3.

Fastgør brædderne ved at spikere gennem toppen af ​​dem med en neglpistol, hver fod eller så langs begge kanter af brædderne. Brug en modersav til at skære det sidste bord for at passe mod sidevæggen.

4.

Monter tre eller fire kurser Mohawk gulve på samme måde, mens du forbinder pladerne ved deres lange sider med spidsfræsning.

5.

Sæt din pneumatiske gulvbelægning oven på de installerede gulvbrætter, når der er nok plads der til hæftemaskinen. Sæt stifteenheden på den øverste dyse på kanten af ​​den nye række af plader og skub i gulvklammerne gennem siderne og nedad. Sæt en hæfteklammer hver 10 til 12 inches.

6

Gentag for hvert bord og hver række. Kryds gulvet række for række, skyde i de lange gulvbelægninger og skære enderne efter behov.

7.

p> Topspik de sidste par kurser, som du gjorde de første, ved hjælp af neglepistolen, når hæftemaskinen ikke længere passer på grund af den modsatte væg. Skær brættet af det endelige kursus langs deres længder med en bordsave, så der er et 1/2-tommers hul ved væggen. Gulvbeklædning vil skjule hullet.

Tips og advarsler

 • Brug beskyttelsesbriller, når du skærer Mohawk boards.
 • Moderne hårdttræ gulve er normalt installeret med en speciel gulvbelægning, der skyder gulvklammerne gennem siderne af pladerne i stedet for toppen og derved skjuler dem fra visning. Du bliver nødt til at top-spike kurserne nær væggene, fordi der ikke er plads nok til at hæftemaskinen kan fungere. Mohawk er et mærke af hårdttræsgulve kendt for sit miljømæssige fokus.

  Anden Artikel

  Opbevaring Ideer til hylder
  Anvendelse af PTFE-tape
  Sådan konverteres AutoCAD 2008 til AutoCAD 2004
  Hvordan man designer skabe
  Hvordan man går grøn med apparater
  Gamle Typer Asbest Siding
  Polyurethanskum u0026 Dens Produkter
  RICS Code of Professional Conduct
  Sådan installeres løvtræ på en betonplade
  Vinterisoleringstips til ældre boliger
  Sådan installeres Sheetrock korrekt
  Sådan installeres Hardie 4 'x8' Stucco Board Sheets
  Sådan installeres en piedestalvask og skjul rørene
  Tips til Mortising en erstatningsdør
  Badeværelse Forbedring Idéer
  Sådan erstatter du brusebad
  Sådan graver du op i en betonetage
  Sådan installeres Radiant Gulvvarme i et gammelt hjem
  Hvordan man opbygger garage vægskabe
  Sådan installeres en soapdish i flise