Hvordan virker en klimakontrolbetingelse?

Hvordan virker en klimakontrolbetingelse? 

Drivhuseffekt

Drivhuseffekten, som den, der styrer og påvirker atmosfæren, spiller en stor rolle i drivhusbygninger. Glas- eller plastfeltpanelerne tillader lys som varme og fælder det derefter. Denne varme cirkulerer i hele drivhuset og holder temperaturen varm nok til at dyrke planter i koldere vejr. Endvidere fælder et drivhus også fugt inde i vinduerne, hvilket giver den nødvendige fugt til den vellykkede vækst af mange planter.

Vinduer

Vindues- og ventilationssystemer installeres i mange større drivhuse for at hjælpe med at kontrollere betingelserne. I løbet af den varmeste del af dagen og hele sommeren kan drivhusene overophedes, hvilket kan scorch og dræbe planter. Åbning af ventilationsvinduer og brug af et ventilatorsystem til at sprede varme kan reducere temperaturen, når det er nødvendigt. Vær opmærksom på drivhusets temperatur for at undgå dyre og skadelig skade på en planteafgrøde.

Opvarmning

Mange større drivhuse har et kunstigt varmesystem på plads til vintermånederne. I vintermånederne reducerer kortere dage mængden af ​​sollys og varme, der kommer ind i et drivhus. For at få en vellykket vinterafgrøde er der mere varme end naturen, der er nødvendigt. Nogle drivhuse bruger naturlige varmesystemer. Et eksperiment udført ved Michigan State University viste, at vedhæftning af et drivhus til et kyllingekop kunne øge temperaturen så meget som otte grader Fahrenheit.

Grow Lights

Som med varme er der ikke tilstrækkeligt lys til at hjælpe planterne vokse i løbet af vintermånederne. Vokselys bruges til at styre vækstbetingelserne for mange vinterhuse, som spinat. Installer vækstlys over rækken af ​​afgrøder for at give lys hele dagen. Vokslys er en vigtig del af styringen af ​​drivhusforholdene om vinteren, da det er den sæson, hvor der er mest intervention til at køre drivhuset.

Shades

Sommertid kan være for intensivt for nogle planter, især eksotiske planter. Giv disse planter skygge ved at placere dem tættere på højere planter eller installere et system med persienner eller nuancer til at dække bestemte dele af drivhuset i løbet af dagen. Drivhussystemet tillader sollys hele dagen, hvilket kan være skadeligt for visse planter. Styr denne del af miljøet for at sikre en vellykket vækst. Et drivhus er en nyttig bygning for gartnere, der ønsker at udvide deres vækstsæson i efteråret eller hele vejen gennem vinteren. Ved hjælp af en kombination af de naturlige principper i et drivhus ud over menneskeskabte teknologier er en producent i stand til at kontrollere betingelserne for drivhuset.

Anden Artikel

Installation af keramisk flise over beton
Hvordan man opbygger en soffit
Sådan installeres badebade surrounds
Hvordan man opbygger et korrugeret tag
Rør Threader Instruktioner
Sådan installeres Radiant Gulvvarme i et gammelt hjem
Pejs Insert installationsvejledning
Sådan udskiftes glasset i franske døre
Sådan tegner du et brusebad billigt
Sådan indsættes en skorstensforing
Greenhouse Living
Gulvmaling Slibetips
Sådan Stain Beton Cinderblock Walls
Sprøjteskumisoleringsoplysninger
Trykbehandlingen af ​​træ
Sådan tegner du et badeværelse hjørne
Sådan arbejder du sikkert med asbest
Sådan genoplives et Clawfoot Tub
Typer af stængerindlægsposter til tærnet tråd
Hvordan man bygger en fritstående pejs