Hvordan opbygger jeg en vedhæftet carport fra en blokbygning?

Hvordan opbygger jeg en vedhæftet carport fra en blokbygning? 

1.

Marker den eksisterende blokvæg for bredden af ​​carport. Lav mærker på blokvæg, der er 120 inches fra hinanden. Kør en indsats i jorden, der repræsenterer disse mærker.

2.

Firkant carporten med væggen ved hjælp af en 6-8-10 trekant. Mål mod midten af ​​carport fra et af mærkerne og lav et mærke på væggen på 72 tommer eller 6 fod. Tie streng på staven repræsenterer det mærke, hvorfra du lige målte og trække den 96 inches lige ud fra væggen og markere det i overensstemmelse hermed. Juster strengen, indtil afstanden mellem mærket på strengen og mærket på væggen er 120 tommer og kør en stang i jorden. Gentag dette trin til den modsatte side af carporten.

3.

Læg indlægene ud. Brug stangen drevet til 120 tommer som en guide og træk strengen ud til 192 tommer eller 16 fod. Kør en indsats i jorden der, men træk snoren 24 inches længere. Kør en indsats i jorden der og binde strengen til den. Gentag dette på den modsatte side af carporten. Brug denne streng til at justere ydersiden af ​​indlægene.

4.

Grav posthuller og indstil indlægene. Grave tre huller pr. Side af carporten; en ved muren og derefter ved 8 fod og 16 fod. Grav hullerne 48 inches dyb og 10 inches i diameter. Sæt stillingerne i hullerne, læg 4 tommer snavs omkring stolpen efterfulgt af 6 tommer grus for at holde posten plumb. Hæld beton omkring stolpen og lad den helbrede natten over.

5.

Fastgør carporten til væggen. Bor 3 huller gennem stolpen ved siden af ​​blokvæggen og gennem betonblokkene med en 3/16-tommers boremaskine. Fastgør stolpen til væggen med skiftboltene. Placer en 10-fods 2-ved-4 oven på stolpen ved siden af ​​væggen og fastgør den til væggen med fem bolte.

6.

Kør løfterammen . Fastgør en 10-fods 2-til-4 selv med toppen af ​​stolpen i slutningen af ​​carporten med 3-tommers dækskruer. Fastgør en 17-fods 2-ved-4 til enderne af 2-ved-4 på væggen og ydersiden af ​​stolpen med 3-tommers dækskruer. Den øverste kant af denne 2-by-4 skal være lige med toppen af ​​stolpen i slutningen af ​​carporten.

7.

Installer spærre og tagdækning. Installer 2-til-4-bjælkebøjler inden for 17-fods 2-til-4'erne på 24-tommers centre med 1-tommers dækskruer. Fastgør 10-fods 2-til-4'erne til bjælkebøjlerne med 1-tommers dækskruer. Monter den bølgede tagdækning til toppen af ​​spærre med selvdæmpende tagskruer.

Tips og advarsler

 • Brug et niveau til at plumpe indlægene under indstillingen
 • Skær 2-til-4'erne for at passe mellem spærrene for stabilitet, hvis det er nødvendigt.
 • Forlad ikke elværktøj inden for rækkevidde af små børn.
 • Forskellen mellem fastgørelse af en carport til en blokbygning og en træbygning er de anvendte skruer eller bolte. Vedhæftning af træ til træ er mindre kompliceret, fordi en lagskrue er nemmere at installere end en skifterbolt. Brug 4-til-4 stillinger til siderne af carport og sæt to af dem lige ved siden af ​​blokbygningen. Dette gør det lettere at vedhæfte carporten, fordi mellemrummet mellem stolpen og bygningen er minimal.

  Anden Artikel

  Miter Saw Anvend
  Fluorescerende lyspærer fakta
  Husholdningsmåleværktøjer
  Hvilken side af murmuren går Ridgid Isolation?
  Hall maleri ideer
  Sådan får du gratis strøm fra en lille billig vindmølle og generator DIY kit
  Sådan Opbygger Passive Solar Hot Water Paneler
  DIY Dørstøbning
  Typer af brugerdefinerede badeværelses ideer
  Bamboo Lashing Directions
  Sådan remodeles en mantel
  Fordele ved indramning med 2x8 tømmer
  Sådan Glaze Hvide Køkkenskabe
  Sådan installeres Radiant Gulvvarme i et gammelt hjem
  Sådan Refinish Wood Siding
  Sådan rammer du en udvendig dør i fast murværk
  Over Ground Deck Ideas
  Sådan bruges en skrue pistol
  Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
  Sådan præparer du et eksisterende belagt betongulv