Hvordan man opbygger et udvendigt trægulv

Hvordan man opbygger et udvendigt trægulv 

1.

Lad gulvbelægningen akklimatisere med det lokale klima i mindst en uge før installationen.

2.

Stil ryggen og siderne af pladerne før installationen, lægge brædderne ud og børste på forseglingsprimeren over dem. Lad dem tørre i en dag.

3.

Sæt det første dækplade langs en kant af verandaen vinkelret på bjælkets retning og den rillede side vendt mod huset, væg eller anden grænsende struktur. Lad slutningen af ​​brættet hænge over enden af ​​verandaen. Skyd to negle gennem bordets overflade på hvert sted, hvor den krydser med en bjælke.

4.

Læg den anden plank ved siden af ​​den første, lås dem sammen langs tungen -og-groove kanter. Sæt et stykke skrotgulv ved siden af ​​den ydre kant af brættet og tryk det med din hegn for at få pladerne tætte mod hinanden. Fastgør det andet bord ved at skyde negle gennem siden af ​​brættet lige over tungen i hver bjælke.

5.

Gentag, læg hver nye plank sammen med den forrige og sikre dem gennem siderne. Lad alle brædder hænge af enden på den ene side.

6.

Brug en kalk snap linje til at sætte en linje over de overhængende brædder, krydse dem i kanten af veranda. Skær langs linjen med din cirkelsav, og trim alle pladerne i samme længde på en gang.

7.

Mal overfladen.

Et udendørs trægulv, som på en veranda eller overdækket dæk, skal låses tæt sammen ligesom et indendørs gulv, men det skal også stå op til elementerne. Korrekt forberedelse af pladerne, herunder en akklimatiseringstid og forsegling af undersiderne i primeren, er afgørende. Start med en ny eller nyligt afskåret ramme af gulvbjælker.

Anden Artikel

Billige Gulvværktøj
Hvordan man opbygger et ophængt loft
Hvordan man designer en dørindgang
Sådan installeres badeværelse vinyl gulvbelægning
DIY Betonform frigivelse
Retningslinjer for opførelse af udendørs pejse
Slibeværktøj
Den bedste måde at skære loftfliser på
Typer af vægstrukturering
Ideer til tagbøjning på en veranda
Sådan Wire et husholdningsloft Fan
Sådan installeres Hardie 4 'x8' Stucco Board Sheets
Sådan keramiske fliser en trappe
Flise Gulvkantning
Hall maleri ideer
Sådan isoleres en kælderen glød
Stil af Backsplashes
Sådan Skærer Taget for at installere en Brænder
Hvordan fjerner jeg fliserne omkring min brusebad eller badekarområde?
Sådan renoveres Formica bordplader