Hvordan man opbygger et trægulv

Hvordan man opbygger et trægulv 

1.

Rul papirunderlag over hele gulvet i rækker, der lidt overlapper ved kanterne. Skær dem for at passe med en kniv. Hæftes med en standard hæftepistol.

2. Læg det første kursus af gulvbrædder sammen med den længste væg, sammenkæd brædderne sammen i enderne og positionér den rillede side af brædder mod væggen. Lad en halv tomme mellemrum mellem brædderne og væggen, så gulvet kan udvides.

3.

Spik bordene på plads med trimspikpistol, sæt to negle gennem toppen af ​​brædderne hver fod. Skær endepladerne på en gipssav til at passe.

4.

Installer tre eller fire kurser brædder sammen med den første, der forbinder dem med deres tunge og riller spik dem gennem toppen med trimspikpistolen.

5.

Indsæt din pneumatiske gulvstifter, når der er nok gulvbelægning, at hæftemaskinen kan sidde på den. Hæk den forreste ende af hæftemaskinen ned over forsiden af ​​det næste løb. Brug mallet til at slå skudbrættet på hæftemaskinen, som vil køre brædderne tæt sammen, mens de skyder i en lang gulvbelægning gennem siden af ​​brættet i en nedadgående vinkel.

6.

Arbejd dig hele vejen igennem det nye kursus af plader med hæftemaskinen, og sæt en klammer om hver fod. Skær endeplader efter behov på en gipssav. Gentag for hvert nyt stykke bord, der arbejder dig på tværs af gulvet.

7.

Skift tilbage til brug af din trimgarnspistol, når du er for tæt på den modsatte væg bruge den pneumatiske hæftemaskine Top-negle de sidste par kurser Brug en bordsave til at skære det afsluttende kursus, så der er et halvt mellemrum på væggen.

8.

Skær floor trim på din midsav og monter den med din trimspikpistol for at dække hullerne ved væggene.

Tips og advarsler

< li> Brug øjenbeskyttelse, når du skærer gulvbrædderne. Trægulve i dag er generelt fabriksmalet tunge-og-spånplader, der låses tæt sammen på siderne, når du fastgør dem til undergulvet. Det vigtigste værktøj, du skal bruge, er en pneumatisk gulvstifter. Den skubber lange gulvklammer gennem siderne af pladerne i en nedadgående vinkel. Den udløses ved at ramme den med en gummihalvning, så pladerne bliver banket tæt sammen som hæftning går ind.

Anden Artikel

Hvordan man opbygger en handicapbruser
Typer af træ køkkenskabe
Hvilken slags dæk tilføjer værdi til dit hjem?
Gør det selv Stone Fireplace Mantle
Countertop u0026 Backsplash Designs
Granit Tile Installation på Brusevægge
Tømrerværktøj
Sådan blandes gamle fliser med nye trendfliser
Gør det selv Finishing en kælder
Sådan Remodel et loft soveværelse
Sådan installeres Accuride skuffeskinner
Sådan Opbygger Passive Solar Hot Water Paneler
Sådan skæres en counter top til en vask
Sådan renoveres Formica bordplader
Hvordan man opbygger garage vægskabe
Hvordan man designer et nyt badeværelse
Sådan dækker du en mursten pejs med gipsvæg
Sådan konverteres en garage til et studie
Instruktioner til installation af trægulve
Kælderen Remodel Checklist