Hvordan man opbygger et to-tier skab

Hvordan man opbygger et to-tier skab 

To-tiered Rods

1.

Overvej hvor meget vægt dit tøj vil svare til. Hvis du har tænkt dig at hænge mange tøj, skal du holde fast med en træstang eller en robust metalstang, da almindelig justerbare kan kollapse under for meget tryk.

2.

Mål bredden af ​​dit skab og køber stængerne i overensstemmelse hermed sammen med beslagene for at holde stængerne på plads.

3.

Find stifterne på begge sider af dine skabsvægge med din stifter . Ved at stikke fast beslagene på stifterne, vil dine stænger blive mere understøttede og sikre, at de ikke falder ned og forårsager skader på vægge.

4.

Marker, hvor du vil installere dine stænger på begge sider af dit skab. Du kan gøre det øverste lag lidt højere op for fuld længde tøj, med bunden er lidt tættere på jorden for enkelte stykker som shorts eller nederdele. for langt tilbage, da tøj vil ramme bagvæggen. Brug en frakkehænger som et eksempel på hvor meget plads du skal bruge.

5.

Brug et niveau for at sikre dine markeringer er niveau. Du vil ikke have stænger til at hænge ujævnt, da dette kan se sløvt ud og medføre, at tøj hænger mærkeligt.

6.

Bor i holderbøjlerne i de områder, du har mærket på hver side af dit skabs vægge

Hyldebånd

1.

Mål bredden og længden af ​​dit skab og køb en træplade i overensstemmelse hermed fra din lokale hardwarebutik. Vælg en tykkelse efter eget valg, men sørg for at det er mindst en tomme tykt, så det vil holde foldede tøj eller sko. Køb også mellemstore til store L-parenteser.

2.

Find en stud på begge sider af din skabsvæg og måler den højde, hvor du vil hænge din hylde. Brug et niveau for at sikre, at dine mål er niveau.

3.

Find pinde på bagvæggen på dit skab. Dit skab kan have en stud i midten af ​​din bagvæg eller to studs jævnt fordelt bag væggen, så sørg for at tjekke grundigt. Hvis du har to pinde, må du måle hvor du vil hænge din hylde over begge, svarende til de andre målinger, du lavede på de andre vægge. Brug niveau for at sikre, at de alle er lige.

4.

Bor dine L-parenteser ind i væggene, hvor du har markeret til din hylde. Placer dit bord på toppen af ​​dine L-parenteser og kom tilbage for at inspicere og sørge for at det er lige.

Tips og advarsler

 • Du kan indarbejde hylder og stænger i dit skab, hvis du vælger det.
 • Brug altid elektriske værktøjer, som de er beregnet til, og følg alle advarselsetiketter og instruktioner i overensstemmelse hermed.
 • Et to-tiered skab kan være en rigtig pladsbesparende til dit hjem. Hvis du ikke har et to-tieret skab, men du vil være sikker på, at omdanne dit skab i et todelt tøj er nemt og kan gøres ved hjælp af et par værktøjer fra din værktøjskasse. Uanset om du har to-tierede stænger eller en to-tieret hylde, vil du effektivt udnytte rummet i dit skab.

  Anden Artikel

  Hardwood Vs. Laminat
  DIY Ceiling Lighting
  DIY Bamboo Gulv Installation
  Hvordan man opbygger garage vægskabe
  Sådan laver du gipsvæggen ud for et vindue
  Vinyl Siding Design Idéer
  Typer af skruer og deres anvendelser
  Sådan installeres en Toilet Flange Spacer
  Trim Installation Tips
  Instruktioner til fjernelse af keramiske fliser
  Idéer til at lave en Trailer Porch
  Sådan formes en beton skorstensdæksel
  Kælder Opbevaringsrum Idéer
  DIY Køkken Booth
  Tømrerværktøj
  DIY Isolerende et loft
  Hvordan man laver nyt trægulv over gamle trægulve
  Sådan installeres metal døre
  Leed Certification Protocol
  Sådan genoplives et Clawfoot Tub