Hvordan man opbygger et ophængt loft

Hvordan man opbygger et ophængt loft 

Installer perimeterflangen

1.

Mål omkredsen af ​​rummet, hvor du vil installere loftet. Du skal bruge denne længde af L-formet beslag.

2.

Strik en kalklinie langs en væg i den højde, hvor du vil lægge loftet. Det skal være mindst 4 tommer under det eksisterende loft for at få nok plads til at vippe panelerne ind.

3.

Sæt et linieniveau på kridtlinjen, sørg for Det er perfekt, så snap linjen og efterlader et niveau af kridt langs væggen.

4.

Gør det samme for de andre tre vægge. Hvis de er alle niveauer, skal slutningen af ​​din sidste linje svare til begyndelsen af ​​din første linje.

5.

Spik den L-formede beslag på væggen langs dette linje, være sikker på at neglene går i pinde og ikke kun gips. Hvis du fastgør beslaget til en betonvæg, skal du skrue den ind i betonskruer.

Installer gitteret

1.

Lay out dit loft i en skala, der trækker på et stykke papir. Det kan være nødvendigt at skære panelerne på den ene side af rummet, hvis rummets størrelse ikke er et nøjagtigt antal af størrelserne på panelerne.

2.

Beregn hvor mange T-formede beslag, du skal bruge. De T-formede beslag er monteret med T-stangen på bunden, hver side af den, der understøtter kanten af ​​et panel.

3.

Installer en T-beslag ned af rummet, med hver ende støttet oven på L-beslaget, der er fastgjort til væggen. Støtte T-beslaget hver 24 tommer med et stykke ledning, der løber fra T-beslaget op til en søm, der drives ind i en af ​​gulvbjælkerne over den.

4.

Fortsæt installationen T-parenteser parallelt med den første, med mellemrum mellem T-parenteserne, der passer til panelernes bredder.

5.

Skær stykker af T-beslag til længder, der svarer til mellemrummet mellem de T-parenteser du lige har installeret. Monter en række af disse kortere T-parenteser vinkelret på de første, idet afstanden fra en væg er den samme som længden af ​​panelerne.

6.

Fortsæt med at gøre dette indtil du har gennemført værelset. Du har nu et tomt gitter med huller i det, der er den samme størrelse som panelerne.

Installer panelerne

1.

Vip et panel og dias det i et af hullerne i hjørnet af et rum. Flad det ud i rummet over gitteret og læg det ned i rummet, så det sidder i beslaget.

2.

Fortsæt med dette med resten af ​​panelerne .

3.

Om nødvendigt skærer den sidste række af paneler til størrelse.

Suspenderede lofter kan installeres af flere grunde. De dæmper lyden mellem etager i et hus, de hjælper med at holde varmen i et lavere værelse, hvor det kan forstås, og de skjuler kanalarbejde og ledninger, mens de stadig gør det tilgængeligt for renovering eller reparation. Suspenderede lofter er forholdsvis nemme at installere, og det betyder ikke, at der spackler, slibes eller males. Både rammer og paneler kan købes i en række stilarter og farver.

Anden Artikel

Sådan Refinish en glasfiber frontdør
Sådan bygger du en dør i en kælder
Sådan isoleres bag gips
Sådan skæres med en sammensat mitsave
Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
Sådan Skær Miters i Crown Molding
Bamboo Lashing Directions
Sådan installeres en Westinghouse Loft Fan
Sådan præparer du et eksisterende belagt betongulv
Hook u0026 Loop Sleeving
Sådan laver du keramiske vægfliser
Sådan vurderer du stenfinermængder
Sådan male et keramisk badekar
Forskellige flanger
Hvilken farveprop skal jeg bruge med Carrara Tile Floors i badeværelset?
Vinyl sidespor Vs. Fiber Cement
Sådan Bor Concrete
Sådan Rengør Polyurethanskum Off Tooling
Karakteristik af Lyptus Trægulv
Sådan bruges en søjleboremaskine sikkert