Hvordan man opbygger et hus på en Pier Foundation

Hvordan man opbygger et hus på en Pier Foundation 

Indtast huset

1.

Kontakt din lokale bygningsinspektør eller byggeafdeling for at afgøre, om der gælder regler eller restriktioner for at opbygge en bolig på et molefundament.

2.

Bestem, hvor du vil bygge dit hus og sætte indsatser i de omtrentlige placeringer af de fire hjørner.

3.

Juster indsatsen, indtil alle fire sider præcist svarer til husets dimensioner.

4.

Stræk strenger mellem indsatsene for at fastslå din nøjagtige ydre dimension.

5.

Flyt to indsatser sammen, indtil dit fundament er 'firkantet', hvilket betyder, at alle vinkler er 90 grader. Du opnår dette ved at måle diagonalerne og justere den ene side, indtil de diagonale målinger er nøjagtigt ens.

6.

Juster højden på strengene for at etablere toppen af ​​din pier fundament , sørg for at alle strengene er perfekt niveau. De fire strenge danner nu et rektangel, der fastlægger dit nøjagtige sted og højde.

Grav hullerne

1.

Se en konstruktionshåndbog eller struktur ingeniør til at bestemme den nødvendige diameter og afstanden mellem dine brygger. Dette afhænger af antallet af historier, dit hus vil have, byggematerialerne du vil bruge, og størrelsen af ​​din karmen (strålen, der sidder oven på bryggerne).

Mål langs strengene og marker den nøjagtige midten af ​​molepositionerne.

3.

Grav hullerne til bryggerne. Kontakt en bygningsinspektør eller professionel entreprenør for at bestemme den nødvendige huldybde (den skal strække sig under frostlinjen for dit område). Du kan leje en drevet gravemaskine eller grave manuelt, men håndgravning er næsten umuligt, hvis dine huller er flere meter dybe, eller din jord er tung eller stenig.

Sæt bryggerne

1.

Bring dine brygger til byggepladsen. De skal behandles med en slags konserveringsmiddel.

2.

Sæt bryggerne i hullerne. Jo højere dine brygger strækker sig over jorden, desto mere omhyggeligt skal du bruge et niveau for at kontrollere, at de er nøjagtigt lodrette.

3.

Pak jord i ethvert åbent rum i hul. Målet er at gøre pierne så solide og faste som muligt. I nogle jordarter er det fordelagtigt at blande sand eller grus i jorden, når du udfylder hullet; Dette forbedrer dræning omkring molen.

Tips og advarsler

 • Intet er vigtigere end at etablere et solidt fundament for dit hus. Hvis det overhovedet er muligt, få professionel hjælp eller overvågning.
 • Bjærgede elektriske poler gør ofte acceptable pier.
 • Store piers er ekstremt tunge og kan rulle ind på intetanende mål. Vær forsigtig.
 • Et fundament for pier er en glimrende måde at reducere de samlede omkostninger til dit hjem. Et typisk betonfundament kan forbruge en uforholdsmæssigt stor andel af dit byggeprojekt - især i koldere områder, hvor frostlinjen er flere meter dyb. Hvis du ikke behøver kælderen eller gennemløbsrummet, der leveres af et kontinuerligt fundament, kan et fundament fundamentet solidt understøtte dit hus, samtidig med at du reducerer materialernes omkostninger drastisk. Og fordi et pier fundament er meget mere nemt at konstruere, kan du realisere endnu større besparelser i arbejde, hvis du selv kan gøre noget af arbejdet.

  Anden Artikel

  Sådan afslutter gipsvæg med metal hjørner
  Sådan Boxes et vindue
  Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
  Sådan installeres en indtrækbar skærm
  Sådan installeres Crown Molding ved hjælp af en Coping Saw
  Trim Installation Tips
  Sådan arbejder du sikkert med asbest
  Hvordan man designer et tag truss
  Sådan indsættes en skorstensforing
  Sådan finder du et hus med postnummer
  Sådan tegner du et brusebad billigt
  Tips om fliserne
  Billigste sidesporemuligheder
  Problemer med indblæsning af celluloseisolering
  Hvordan man opbygger en soffit
  Billige Gulvværktøj
  Sådan rammes en badeværelse væg spejl
  Sådan fjerner badekar
  Sådan installeres flise på en 45-graders vinkel
  Sådan Vandtæt En Brusekabine